Ştefan Buzdugan şi Remus Stana vor urca pe scena „Românii au talent“ în ultima semifinală

Concurenții de la „Românii au talent“ au pregătit momente incredibile și sunt gata să surprindă telespectatorii cu talentul lor și să obțină voturile acestora pentru a merge în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie, și a lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de erou național.

Remus Stana romanii au talent semifinale

One wave crew, Maria și Remzi Karatașoglu, Ștefan Buzdugan și Remus Stana sunt patru dintre semifinaliștii care vor cuceri România cu reprezentații spectaculoase vinerea aceasta, de la ora 20.30.

În etapa preselecțiilor, cei trei băieți din trupa Oane wave crew au dansat breakdance și au impresionat juriul cu elementele dificile de dans executate perfect. Membrii grupului, Oleg, Andrei și Valeriu, au între 18 și 21 de ani și sunt din Republica Moldova.

Băieții se cunosc de doi ani și s-au împrietenit atunci când au început să iasă împreună și să danseze pe străzile din Chișinău. Se antrenează zilnic și depun foarte mult efort pentru această pasiune, deoarece își doresc să o transforme într-un mod de viață, dar și într-o sursă de venit.

Maria și Remzi Karatașoglu au prezentat la preselecțiile „Românii au talent“ un număr riscant, care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură. Remzi și Maria sunt căsătoriți și trăiesc împreună în Turcia, unde au o școală de Kung-Fu. Cei doi s-au cunoscut în 1997 și de atunci au rămas împreună, sărbătorind în fiecare an ziua în care s-au întâlnit prima dată.

În anul 2001 au reușit să deschidă împreună o școală de Kung-Fu, unde își ajută cursanții să fie sănătoși și plini de energie. Maria spune că ei doi sunt de nedespărțit. Au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt pentru o perioadă, deoarece Mariei îi expirase viza, ea fiind originară din Republica Moldova. Remzi a mers după ea, iar în anul 2016 s-au căsătorit religios.

Stefan Buzdugan romanii au talent semifinale

Ștefan Buzdugan le-a demonstrat tuturor la preselecții că pianul nu are niciun secret pentru el. A interpretat Rondo Alla Turca și i-a încântat pe toți cu virtuozitatea sa. Ștefan are 15 ani și este din Roman. Încă de când avea 4 ani, părinții i-au căutat o activitate extrașcolară cu ajutorul căreia băiatul să se dezvolte armonios. L-au înscris la cursuri de actorie, tenis de câmp sau dans sportiv, însă Ștefan nu a dat semne că ar fi atras de aceste activități.

La vârsta de 7 ani a început să studieze pianul, iar la 8 ani bunica i-a făcut cadou o pianină. În urmă cu 2 ani, mama băiatului a fost anunțată că fiul ei se afla la camera de gardă pentru că suferise un accident la ora de sport. Ștefan se tăiase la degete și îi era teamă că nu va mai putea cânta la pian, dar nu a renunțat. La numai două zile de la accident a dat un recital în fața unui grup important de persoane, pe care nu a vrut să-l amâne, cu toate că era bandajat la degete.

Remus Stana a urcat pe scenă la preselecții cu vioara sa. A trecut rapid de la un stil muzical la altul, a făcut spectacol și i-a vrăjit pe jurați cu talentul său. Remus are 24 de ani și este din localitatea Petrileni, județul Bihor. A învățat să cânte la vioară la 15 ani, iar talentul, spune el, îl moștenește de la bunicul lui, care i-a spus că, dacă o să învețe foarte bine să cânte la vioară, oriunde va pleca în lume își va putea câștiga pâinea cinstit.

Nu are studii muzicale, cântă după ureche și poate reproduce cu ușurință orice partitură. Până în momentul de față a cântat în Anglia, Franța, Belgia, Spania și Scoția, iar visul său este să cânte pe marile scene din toată lumea. Familia, prietenii și iubita îl susțin și sunt alături de el în tot ceea ce face.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here