luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERSundance Channel va difuza în premieră cel de-al treilea sezon al serialului...

Sundance Channel va difuza în premieră cel de-al treilea sezon al serialului „Rectify“

Sundance Channel a anunţat că premiera exclusivă al celui de-al treilea sezon al serialului dramatic original “Rectify” va avea loc pe 4 octombrie, de la ora 23.00.

Rectify

Serialul cu şase părţi care a fost lăudat de publicaţia Entertainment Weekly ca fiind “drama cea mai profundă şi înţeleaptă din televiziune”, continuă povestea tulburătoare a deţinutului condamnat la moarte care a fost eliberat din închisoare după 19 ani.

În mod neaşteptat, câteodată contradictoriu faţă de rolul său în moartea lui Hanna, pledoaria a trecut, ceea ce îl face pe Daniel Holden, din nou, un criminal condamnat. În timp ce Daniel încearcă eliberarea condiţionată, Janet se pregăteşte pentru încarcerarea sa lungă şi Amanda încearcă să îşi construiască o viaţă pe lângă altceva decât nevinovăţia fratelui său.

“Rectify” urmăreşte viaţa lui Daniel Holden (Aden Young), care se întoarce în micuţul oraş în care a copilărit în Georgia, după ce a ispăşit o condamnare de aproape două decenii ce urma să se sfârşească prin moarte. După ce şi-a petrecut aproape întreaga viaţă de adult aşteptând să moară, Daniel trebuie să găsească acum o cale să se împace cu trecutul şi să lupte pentru o viaţă “normală” cu speranţa unui viitor.

Încă încercând să se adapteze la noile rutine ale lumii moderne, Daniel îi afectează pe toţi cei cu care intră în contact, de la familia sa destrămată până la cei care lucrează pentru a-l proteja, precum şi cei care sunt împotriva lui pe partea de lege şi ordine. Acum că el a revenit, chiar şi cei din oraşul său natal care nu îl cunoşteau, caută curios relaţii complicate cu Daniel.

Sezonul trei din „Rectify” reia acţiunea fix de unde a rămas în sezonul doi, chiar din după-amiaza pledoariei lui Daniel. Oare înţelegerea va fi acceptată? Va fi Daniel forţat să îşi părăsească oraşul? Şi când corpul unei persoanei dispărute va fi descoperit, oamenii legii se vor întoarce iar către el pentru a afla răspunsuri?

Sora devotată a lui Daniel, Amantha, încearcă să îşi trăiască propria viaţă când i se oferă o ocazie la un magazin local, care pentru prima dată nu are de a face cu fratele ei. Între timp, Ted Jr şi Tawney, fratele vitreg a lui Daniel şi soţia sa, se luptă în încercarea de a salva căsnicia lor, cercetând trecutul. Janet şi Ted Sr, mama şi tatăl vitreg al lui Daniel, se află de asemenea sub presiunea datorată acţiunilor sale iar căsnicia lor va fi supusă unui test.

 

Un maraton cu al doilea sezon din “Rectify” se va difuza vineri şi sâmbătă, 2 şi 3 octombrie de la ora 14:00.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.