„Sunetul muzicii“ și „Artistul“, filmele începutului de an la Pro Cinema

Pe 1 ianuarie, de la ora 20.30, Pro Cinema difuzează „Sunetul muzicii“, un musical extraordinar care a câștigat în anul 1966 premiul Oscar pentru cel mai bun film.

artistul-2

Maria, o austriacă extrem de frumoasă, își dorește să devină călugăriță, dar planurile ei sunt date peste cap în momentul în care părăsește mănăstirea în care fusese educată pentru a deveni guvernanta copiilor unui ofițer naval rămas văduv. Din acel moment, viața Mariei se schimbă complet, iar întreaga acțiune a filmului este fascinantă și nu trebuie ratată. În rolurile principale pot fi urmăriți actorii Julie Andrews, Cristopher Plummer și Eleanor Parker.

Seara primei zile a lui 2017 va continua cu un film francez mut, alb-negru, care a obținut aprecierea criticilor și a câștigat 5 premii Oscar și 7 premii Bafta. Acțiunea comediei dramatice „Artistul“ are loc în perioada 1927 – 1932 în Hollywood și se bazează pe povestea relației dintre un star al filmelor mute și o actriță recent apărută, în perioada în care filmele cu sunet le înlocuiesc pe cele mute. Jean Dujardin, Berenice Bejo, John Goodman și James Cromwell joacă magistral în această super producție care poate fi urmărită duminică, 1 ianuarie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here