„Tabăra de copii mari“, prima tabără din România dedicată adulţilor

Pe parcursul zilelor 2, 3 şi 4 septembrie va avea loc prima ediţie a proiectului “Tabăra de copii mari”, care propune adulţilor o plimbare înapoi în timp, dar plină de activităţi specifice anului 2016.

tabara de copii mariConstruită în aşa fel încât să ne amintească de copilărie, tabăra se va desfăşura la mare, la Eforie Sud, cu 400 de locuri disponibile pentru cazare, începând de la 3 până la 10 paturi într-o cameră.

“Tabăra de copii mari” îmbină activităţile de joacă, printre care amintim bătaia cu culori şi cu baloane cu apă, cu momentele pentru majori, cum ar fi 20 djs la pupitru, muzică live, zone de relaxare şi de entertainment. Mai mult, vor exista şi tarabe cu accesorii handmade, iar focul de tabără va fi întreţinut de un moment muzical cu tarabane şi de un jam session.

Pe lângă faptul că distracţia este motto-ul mini vacanţei de la începutul toamnei, zona în care se va desfăşura tabăra este exact locul de întâlnire dintre plajă şi pădure, astfel ai parte de o experienţă 2 în 1: răcoare şi soare în acelaşi timp.

Fiind prima tabără din România adresată copiilor mari, programul de distracţie va fi non stop, iar călătoria spre libertate costă 100 de euro, unde sunt incluse cazarea şi transportul. Biletele pot fi achiziţionate de pe eventbook.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here