Teatrul brazilian vine în România

Compania braziliană Hiato vine pentru prima dată la București cu spectacolul „Grădina”, producție care a mișcat profund publicul din Europa, Statele Unite și America Latină.

teatrul-brazilian-6112015

Scrisă și regizată de tânărul creator brazilian Leonardo Moreira, „Grădina” este povestea a trei generații din aceeași familie aduse în scenă în același timp, într-un decor ce transformă radical spațiul de joc, oferind spectatorilor o experiență unică.

„Grădina” este o meditație melancolică despre ultimul secol, așa cum este el văzut prin ochii membrilor unei familii obișnuite – din epoca interbelică și până la epoca Facebook.

Fondată de regizorul şi dramaturgul Leonardo Moreira, Compania Hiato e considerată una dintre cele mai promițătoare şi talentate colective de teatru din Brazilia. Compania deține numeroase premii în palmares şi a avut turnee în Olanda, Germania, Chile, Columbia şi Statele Unite.

Spectacolul „Grădina”/ O Jardim este prezentat la București, în Sala Mare a Hanului Gabroveni, joi, 12 noiembrie și vineri,13 noiembrie, de la ora 19.00, în deschiderea celei de a doua ediții a Platformei Internaționale de Teatru București, cu tema familia contemporană.

Distribuția: Aline Filócomo, Fernanda Stefanski, Luciana Paes, Mariah Amélia Farah, Paula Picarelli, Thiago Amaral. Platforma Internațională de Teatru București se desfășoară în perioada 12-15 noiembrie și include spectacole din Brazilia, Statele Unite și România. Detalii despre întreg programul pe arcub.ro.

Biletele costă 25 lei și se pot cumpăra din rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro, pe paginile online ale teatrelor gazdă sau de la casele de bilete ale fiecărei săli.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here