Top 5 cei mai populari oameni de pe YouTube în anul 2017

Asculți piese, privești filme, momente comice și nici nu bănuiești că există oameni care ajung să câștige milioane în urma produsului pe care îl încarcă în mediul virtual.

Promovarea web este unul dintre secretele bine păstrare ani la rândul, dar care ușor-ușor a devenit accesibil unui număr tot mai mare de utilizatori. Astfel, pentru a deveni popular pe youtube este suficient să fii carismatic, să ai o cameră de luat vedere și ceva idei pe care să vrei să le împarți cu ceilalți. Astăzi îți prezentăm 5 youtuberi care se bucură la momentul de față de foarte multă popularitate.

1. PewDiePie

Peste 54 de milioane de abonați. Atât are pe YouTube PewDiePie, un suedez în vârstă de 25 de ani care este considerat a fi cel mai bine plătit om care utilizează YouTube. În anul 2016, de exemplu, acesta a câștigat din click-uri 15 milioane de dolari. Fanii săi sunt foarte curioși ori de câte ori acesta face vreo mișcare online și sunt gata să plătească bani buni pentru a apărea în filmulețele lui.

2. Roman Atwood

Roman Atwood este unul dintre cei mai renumiți youtuberi din lume. El a devenit faimos pentru videoclipurile realizate cu camera ascunsă în locuri publice. Unele dintre acestea sunt pe cât de îndrăznețe, pe atât de periculoase. Atwood are o avere estimată la 20 de milioane de dolari, iar cea mai mare parte dintre aceste milioane au fost câștigate cu ajutorul YouTube. Canalul său a fost creat în anul 2009 și a ajuns să aibă 10 milioane de abonați la acest moment.

3. Lilly Singh

Lilly Singh, cunoscută și ca Superwoman, este una dintre celebritățile cu cea mai rapidă creștere pe YouTube. Canalul ei a fost lansat în octombrie 2010 și la început era doar o simplă pasiune. Șase ani mai târziu, clipurile postate de ea erau vizualizate de peste un miliard de oameni. Tânăra a ajuns să câștige milioane de dolari anual făcând vlogging profesional. Videoclipurile ei sunt în primul rând schițe de comedie care abordează problemele tinerilor.

4. Smosh

Canalul de YouTube Smosh are peste 22 de milioane de abonați. Autorii acestuia, Ian Hecox și Anthony Padilla au o avere de aproximativ 9 milioane de dolari. Cei doi sunt prieteni din copilărie și au decis să incite publicul virtual prin intermediul a tot felul de provocări. Creația lor nu se încadrează în niște reguli stricte, poate anume din acest motiv ceea ce fac ei este comic, proaspăt și surprinzător pentru tineri.

5. Tyler Oakley

Acest tânăr de 26 de ani, a reușit în viața lui lucruri la care unii doar visează. A realizat un interviu cu Barack Obama, a făcut o transmisiune live despre sănătate cu Michelle Obama și are peste 8 milioane de abonați la canalul său de YouTube. Tyler Oakley este homosexual, și reușește să atragă internauții abordând subiecte cum ar fi propria sexualitate, dar și sinuciderea în rândul tinerilor.

Cele cinci nume remarcate mai sus reprezintă un procent foarte mic din numărul celor care au reușit să devină vedetele știrilor online și să-și întrețină familiile promovându-se corect în mediul virtual.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here