Tot ce trebuie sa stii despre acces si program la SAGA Festival 2021

Vineri, 10 septembrie, la Romaero, începe SAGA Festival, primul festival de muzică electronică din București. Până duminică, 12 septembrie, festivalierii vor avea parte de o experiență inedită, un concept unic în România, și se vor bucura de muzica unora dintre cei mai iubiți artiști internaționali și locali.

Informatii ACCES

Accesul în festival se va face vineri și sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică începând cu ora 14:00. Pentru a evita aglomerația și a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanții care au peste 18 ani și un abonament General Access își pot ridica în avans brățările.

Mai jos gasiti locatiile de unde se pot ridica bratarile de festival si cele de verificare COVID-19, pana pe data de 9 Septembrie, in intervalul orar 14-22:

  • Altex, Promenada Mall (adesa: Calea Floreasca 244-246, București, etaj 1)
  • Carrefour, Băneasa Mall (adresa: Centrul Comercial Feeria, Șoseaua București-Ploiești 44A, București)
  • Carrefour, Park Lake (adresa: Str. Liviu Rebreanu 4, București)

Cei care prezintă un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, și brățara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

FOARTE IMPORTANT: înainte de a primi brățările de festival, participanții vor trebui să:

  • prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID-19 (cea mai simplă modalitate de a avea acces, prin scanarea QR codului la intrarea in festival)
  • prezentarea unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, 10-12 septembrie. Testul PCR are o valabilitate de 72 de ore
  • prezentarea sau realizarea unui test antigen, la intrarea în festival. Acesta are o valabilitate de 24 de ore

Toți festivalierii vor trebui sa prezinte în momentul ridicării brățării de festival cartea de identitate.

Detaliile complete referitoare la acces sunt disponibile aici.

Pentru a ajunge la locatie (ROMAERO – Bulevardul Ficusului 44, Bucuresti), organizatorii pun la dispozitie mai multe autobuze pe rute speciale din zonele Piata Unirii, Aviatorilor, Baneasa Shopping City, la intervale de 5-20 de minute.

Pentru detalii complete despre transport accesati https://sagafestival.com/how-to-get-there/

Line-up & program detaliat (ore, scene, artisti)

Line-up-ul festivalului include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, INNA, Antonia și Grasu XXL.

Prestatiile artistilor incep la ora 17 – vineri si sambata, iar duminica la ora 16. Programul festivalului se va încheia la ora 05 vineri și sâmbătă, iar duminică la ora 02.

Programul complet, pentru fiecare zi, cu ora si scena la care va canta fiecare artist se regaseste mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here