Tot ce trebuie sa stii despre diMANSIONS Hit Music Festival

Aflat la a doua editie, diMANSIONS Hit Music Festival va aduce in perioada 19-21 iunie, la Olteni (judetul Covasna), artisti celebri ai anilor ’90. Pe scena vor urca Gipsy Kings, Kaoma, Hermes House Band, Mr. President, C-Block, Real Mc Coy, DJ Sash, DJ Quicksilver si multi altii.

In mijlocul lunii iunie a anului trecut, tărâmul Castelului Mikó din Olteni s-a transformat  pentru trei zile si trei nopti în “capitala” muzicii retro. La prima editie a festivalului au participat peste 15.000 de iubitori ai muzicii anilor ’80 ‚’90 și 2000, bucurandu-se de prezenta artistilor pe a căror muzică au iubit, au suferit, s-au distrat și au crescut. Cadrul idilic a reunit în cele trei zile de festival numeroși artiști iconici, de talie mondială, printre care Thomas Anders (Modern Talking), Inner Circle, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega.

Experiența diMANSIONS a fost împărțită pe tematici, iar ziua de vineri a fost dedicată muzicii anilor ’80. Astfel, pe scena au urcat Mirabela Dauer și trupa britanică de karaoke, Massaoke, iar mai târziu Thomas Anders & Modern Talking Band, Hermes House Band (cea mai mare trupă de petreceri din Europa) si Lou Bega.

Sambata, a doua zi de festival, “responsabili” cu distracția au fost Inner Circle (din Jamaica), Dr. Alban, Turbo B (ex SNAP!), Tania Evans și Bosquito. Duminică formația Reckless Roses a deschis seara concertelor, oferind un show tipic Guns N’ Roses. Aceștia au fost urmați de Karthago – una dintre cele mai cunoscute trupe rock din Ungaria.

A treia zi de festival a devenit una cu totul specială, încărcată de emoție, atunci când legendarul solist al trupei Compact, Leo Iorga, bolnav de cancer pulmonar recidivat, și-a surprins colegii de trupă și publicul apărând pe scenă și cântând alături de aceștia. Seara s-a încheiat cu un spectacol remarcabil de peste două ore al formației The Dire Straits Experience și cu o ultimă sesiune de karaoke în masă, împreună cu trupa Massaoke.

Unul dintre simbolurile cele mai importante ale festivalului a fost cortul Kayam, cel mai mare adus până acum în România.

Editia din acest an a festivalului se anunta una speciala, organizatorii venind cu noi initiative si surprize. Astfel, va exista o noua zona – “The Digital Mansion”, dedicate muzicii electronice, urmând ca pe 19 și 20 iunie, în cadrul “Wonderful Days Romania” la platane să urce unii dintre cei mai importanți DJ ai anilor 90. Wonderful Days este un concept de festival european cu peste 15 ediții desfășurate în diverse locații din Germania, Austria și Irlanda, organizat pentru prima oară în România, ca parte din diMANSIONS Hit Music Festival. DJ-ii pe care ii vom vedea la festival sunt: DJ SASH!, DJ QUICKSILVER, DJ TOMCRAFT, DJ BROOKLYN BOUNCE.

Totodată, organizatorii anunță faptul că, spre deosebire de anii trecuți, la diMANSIONS 2020 vor veni doar artiști internaționali, urmand ca in februarie sa fie anuntate noi nume.

Cei interesați să ia parte la cel mai mare festival dance din regiunea Covasnei se pot bucura încă de bilete la prețuri avantajoase. “Credem că după succesul de anul trecut, publicul va fi și mai receptiv și ne vom bucura de o participare și mai numeroasă. Abonamentele achiziționate în această perioadă au încă un preț foarte avantajos și recomandarea noastră este ca oamenii să profite și să își programeze distracția din timp, achiziționând de pe acum biletele. La tariful actual de 179 de lei + taxe, practic participarea pentru o zi presupune o investiție de 60 de lei/zi ceea ce face ca festivalul să fie unul foarte accesibil. Biletele la preț promoțional sunt limitate, dar încă se mai găsesc pe site-ul dimansions.ro și pe iabilet.ro. În curând ele vor fi disponibile și fizic la biroul de turism din Sfântu Gheorghe, dar pot fi cumpărate și în rețeaua Iabilet, de către cei care nu doresc să le achiziționeze online (de ex. magazinul Flanco din Sfântu Gheorghe)”, a spus și Grubisics Levente – partener în organizare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here