Trăiește muzica așa cum îți place

Ai simțit vreodată nevoia să asculți muzica mai tare și mai clar? Sau poate nu ai bluetooth conectat la mașină și vrei sa vorbești la telefon fără sa-l ții în mână sau fără căști? Sau pur și simplu vrei sa organizezi o conferință telefonică la birou și telefonul mobil nu e de ajuns?

De multe ori mă apucă un chef nebun să-mi ascult melodia preferată, iar laptopul sau telefonul nu-mi poate reda sunetul pe care mi-l doresc.

Mini-difuzorul de la Leitz Wow este micuț, compact și colorat și îți dă poftă de viață. Culorile în care este creat nu sunt în nici un caz terne, ci pun o pată de culoare în viață ta. Ori îți asortezi difuzorul cu biroul tău, ori dacă biroul tău nu este prea colorat și e mult prea serios îi poți schimba rigurozitatea plasând undeva și acest dispozitiv.

Culorile, te asigur că sunt pe gustul tău. În primul rând combinația duală de alb cu roz, alb cu albastru, alb cu verde și alb cu gri îi dau o notă elegantă difuzorului. În al doilea rând culorile sunt metalizate și finisajul e glossy. Carcasa este metalică, deci fii sigur că este si rezistent.

Însă cel mai mare atu al acestui Mini-difuzor Leitz WOW este tehnologia bluetooth cu care este dotat. Odată ce ai conectat dispozitivul mobil la difuzor este foarte simplu să asculți muzica ta preferată, folosindu-te de butoanele cu care este dotat difuzorul – Controlul volumului/ Poți sări peste melodii/Butoanele Play / Pauză / Telefon. Mai mult de atât MP3 player-ul integrat prin card microSD de 32GB te ajută să asculți melodiile preferate direct de pe difuzor, fără să mai folosești alte dispozitive.

Aș putea vorbi la infinit despre claritatea sunetului – tehnologia acustică specială cu care este dotat mini-difuzorul crează un sunet incredibil de bogat, care acaparează întreaga încăpere, de aceea e folositor si la conferințele telefonice. Încă un detaliu important este microfonul încorporat care transmite la fel de bine informația la celălalt capăt al firului.

Fie că lucrezi de acasă, fie că lucrezi într-o clădire de birouri, fie că decorul tău este unul minimalist și modern, sau este unul sobru și clasic, nu ai cum să nu găsești locul acestui difuzor Leitz portabil în spațiul tău de lucru. Plus că îl poți căra peste tot cu tine, nu este nici greu și bateria îți oferă până la 6 ore timp de redare. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Dacă te-am convins poți cumpăra produsul de la distribuitorii autorizați Leitz:
DPAP
BRAND OFFICE
BNB
RIK

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here