Trupa Maximum și Cristian Zlatan, printre cei care vor urca pe scenă în prima semifinală live „Românii au talent“

Numărătoarea inversă până la prima semifinală a celui de-al șaselea sezon „Românii au talent“ a început! Mai sunt doar patru zile până când concurenții își vor demonstra live talentul, pentru a primi aprecirea și voturile publicului. La finalul show-ului live de vineri, 29 aprilie, trei concurenți vor ajunge cu un pas mai aproape de marele premiu în valoare de 120.000 de euro, dar și de titlul de cel mai talentat român.

Trupa Maximum romanii au talent semifinala

Pe scena talentului vor urca vineri 12 semifinaliști. Printre aceștia se numără trupa Maximum, Mara Prună, Teatrul de umbre Verba și Cristian Zlatan.

Trupa Maximum a reușit să impresioneze jurații în etapa preselecțiilor cu un moment inedit de dans folcloric reinterpretat. Cei 14 membri formează un grup de 11 ani, sunt autodidacți, se înțeleg extrem de bine și doar împreună reușesc să aibă forță și energie.

Micuța Mara Prună a cântat la pian și voce o melodie extrem de sensibilă, compusă chiar de ea, Sweet dreams, și i-a emoționat pe toți cei prezenți în sală. Mara are auz absolut, poate să recunoască orice sunet și să-l transpună în note. Poate să memoreze rapid o melodie și să o reproducă.

Cristian Zlatan romanii au talent semifinala

Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba vin din Ucraina, iar la preselecții au adus un moment artistic original, prin intermediul căruia au spus o poveste. Prin arta lor încearcă să promoveze cultura ucrainiană peste tot în lume și colaborează în această formulă de peste șase ani.

Cristian Zlatan a uimit juriul cu elementele de breakdance executate perfect și cu talentul său extraordinar, la numai 13 ani. Concurentul a început să studieze singur dansul acum trei ani, imitând mișcările unor dansatori consacrați, iar în momentul de față are un profesor care îl îndrumă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here