duminică, iulie 21, 2024
AcasăTIMP LIBERTrupa Vama şi magicianul Robert Tudor, show-uri de senzaţie în ultima semifinală...

Trupa Vama şi magicianul Robert Tudor, show-uri de senzaţie în ultima semifinală „Românii au talent“

Vineri, 27 mai, de la ora 20.30, spectacolul ultimei semifinale „Românii au talent“ îi va încânta pe telespectatori cu momente pline de energie, emoție, pasiune și suspans. Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu sunt pregătiți să ia parte la un show extraordinar, iar gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, vor aduce distracția în casele tuturor românilor.

trupa vama romanii au talent semifinala 2016

Triada, One Life Studio, One Wave Crew, Rustin Dust, Maria și Remzi Karatașoglu, Mihaela Hasuna, Ștefan Buzdugan, 3,14ța & Band Over, Free Balance, Romula Malva, Remus Stana și Bruce & Istvan sunt ultimii 12 semifinaliști ai celui de-al șaselea sezon „Românii au talent“, care vor urca pe scenă și vor lupta pentru un loc în marea finală.

Tot vineri, juriul „Românii au talent“ va alege ultimul pretendent din acest sezon la Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro!

Robert Tudor, finalistul sezonului cinci al celui mai tare show de divertisment, „Românii au talent“, le va prezenta românilor un număr surprinzător și complex de magie.

„Sunt onorat și încântat să fiu privit de milioane de oameni și pentru asta voi face un număr de magie incredibil, imposibil, inimaginabil. Mă bucur enorm să fiu din nou pe scena ‘Românii au talent’, să simt din nou acele emoții constructive pe care le-am trăit acum un an. Momentul pe care îl voi face reprezintă o poveste, o joacă, iar în această joacă se vor întampla numere de magie uimitoare. Numesc acest număr ‘Magia Copilăriei’, deoarece am uitat să mai fim copii, am uitat să ne mai bucurăm și să ne jucam“, a spus magicianul Robert Tudor.

Și trupa Vama le va face o surpriză românilor în ultima semifinală „Românii au talent“. Formația va cânta cea mai nouă melodie, „Memories now“, și va crea un spectacol memorabil. Piesa reprezintă prima colaborare a trupei cu producătorul muzical James Lewis din Marea Britanie și este primul extras pe single de pe viitorul album Vama.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.