Un nou sezon „Românii au talent“ se apropie de start

Un sezon epic „Românii au talent“ este gata să înceapă la Pro TV! Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii îi va surprinde complet pe telespectatori în cel de-al șaptelea sezon, care le va aduce tuturor un spectacol de zile mari, susținut perfect de momentele inedite prezentate pe scenă, de comentariile savuroase ale celor patru jurați și de incredibila energie a prezentatorilor Smiley și Pavel Bartoș.

Juriul Romanii au talentDistracția și emoțiile nebănuite vor intra în casele tuturor românilor în fiecare vineri seară! Iată câteva dintre elementele care demonstrează că sezonul șapte „Românii au talent“ nu trebuie ratat:

• Românii vor avea parte de foarte multe premiere în acest sezon, de la schimbarea regulilor show-ului până la concurenții creativi care vor aduce pe scenă momente la care nimeni nu s-ar fi gândit.

• Credeai că-i cunoști pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu? Vei fi surprins să afli că lucrurile se schimbă radical în noul sezon „Românii au talent“, căci vei avea parte de foarte multe surprize de la masa juriului.

• Telespectatorii vor fi mai aproape de concurenți, le vor putea urmări pe drumul către scena talentului: la înscrieri, în culise, în momentul în care se pregătesc să intre pe scenă sau când primesc încurajări.

• În acest sezon vom fi pe urmele juraților și ale prezentatorilor și vom vedea ce fac aceștia în pauze, cum se pregătesc și cum își petrec timpul împreună.

• Dacă în sezonul trecut Florin Călinescu avea dubii în legătură cu un talent prezentat pe scenă și nu-l putea încadra într-un anumit tipar, în sezonul acesta, juratul își schimbă complet părerea și, spre surprinderea tuturor, apasă butonul auriu pentru același talent, trimițându-l direct în semifinale pe concurentul care îl va cuceri iremediabil

• Sezonul șapte va aduce și primul câine zburător la „Românii au talent“, dar și pompieri sau polițiști dornici să cucerească publicul și să demonstreze că merită să primească DA din partea juraților.

• Smiley și Pavel Bartoș vor deveni regizori, scenariști, coafezi și vor răspunde întrebărilor telespectatorilor, ca de fiecare dată, cu talent.

Cel mai iubit show de divertisment, „Românii au talent“, revine în curând la Pro TV, cu un sezon plin distracție, energie, vibrație, emoție, concurenți care nu au renunțat niciun moment la visul lor și își doresc să arate că talentul lor poate schimba mentalități și cuceri o lume întreagă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here