Kanal D pregăteşte un nou serial turcesc de succes: „Ziua în care mi s-a scris destinul“

Un nou serial va începe în curând la Kanal D: „Ziua în care mi s-a scris destinul”/ titlu original: „Kaderimin Yazildigi Gun”. O veste foarte bună pentru fanii serialelor turceşti din România este că producţia o are în rolul principal pe Hatice Sendil, cea care a interpretat-o pe Dila, în serialul cu acelaşi nume.

Hatice Sendil

Hatice Sendil, actriţa care i-a cucerit pe români în „Dila”, are rolul principal în această producţie.

Pe telespectatorii Kanal D îi aşteaptă un scenariu alert, personaje bine conturate şi un subiect care nu te poate lasă indiferent: două mame îşi dispută acelaşi copil. O poveste de dragoste pe cât de puternică pe atât de complicată vine să îmbogăţească ţesătura intrigii serialului.
Eterna opoziţia între opulenţă şi sărăcie întregeşte această dramă contemporană.

„Scenariul m-a cucerit de la prima lectură şi abia aştept ca şi telespectatorii români să descopere o poveste de viaţă extraordinară! M-am identificat cu Elif, personajul meu, o femeie care trece prin încercări teribile. Elif îşi găseşte în ea însăşi puterea de a merge mai departe, de a găsi soluţii, dar în viaţa ei apar şi oamenii potriviţi, care prin gesturile şi deciziile lor îi schimbă destinul”, spune Hatice Sendil.

Serialul creează dependenţă încă de la primul episod, în care personajele centrale ne sunt dezvăluite cu tot cu contextul ce le justifica deciziile: un tată abuziv, o mamă disperată să îşi apere fiicele, o tânără care nu vrea să se supună cutumelor şi voinţei celorlalţi, secrete teribile de familie şi nu în ultimul rând fiorii unei iubiri care se insinuează încă de la primele cadre.

Din distribuţie mai fac parte Özcan Deniz ( Baran Aydin din serialul „Havin- Două vieţi, o dragoste”) şi Gubery Ileri (Mehmed din „Suleyman Magnificul-Sub domnia Iubirii”), actori charismatici, foarte îndrăgiţi în Turcia, dar şi în România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here