UNTOLD 2020 – 4 zile de show-uri exclusive, online pe Youtube

2020 va rămâne în istoria ultimilor ani de entertainment și concerte ca cel mai nefast an –  majoritatea evenimentelor anulate sau reprogramate cu o industrie aproape de colaps și venituri tot mai mici ale cântăreților și ale tuturor celor implicați.

Editia din acest an a festivalului Untold a fost amânată pentru 2021 dar organizatorii au decis să ofere publicului o variantă online transmisă pe YouTube. Astfel în cele patru zile de festival, incepând de joi 30 iulie până duminică 2 august, spiritul festivalului va fi adus publicului de acasă prin intermediul streaming-ului unor show-uri care au avut loc anii trecuți, din 2015 până în 2019.

“Ne dorim să arătăm ce înseamnă acest Untold din perspectiva unui fenomen care s-a creat și unui fenomen pe care l-am creat, cu toate aspectele sale. Sunt 4 zile de sărbătoare pentru noi, care cred eu că merită să fie marcate în acest fel și cumva să ne menținem spiritul Untold încă aprins și viu, pentru a ne gândi cum va fi în 2021.”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold.

Programul ediției online a festivalului Untold din acest an va cuprinde multe premiere între care se află primul concert al lui Armin van Buuren (de la ediția din 2015); acesta nu a fost difuzat online până acum. De asemenea alți artiști importanti care vor face pare din program sunt: Don Diablo, Tujamo, Scooter, Fedde le Grand, Galantis, Afrojack, Timmy Trumpet, Subcarpați.

Toate show-urile vor fi disponibile pe canalul oficial de youtube al festivalului.

În seara zilei de sâmbătă, 1 august, utilizatori înregistrați pe site-ul Untold și deținătoir de bilete “Anytime” vor avea parte de un Livestream special, unde invitat surpriză va fi unul dintre cei mai mari DJ din lume. In plus, fanii pot câştiga abonamente VIP pentru UNTOLD 2021 şi telefoane mobile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here