VIDEO AMC a dezvăluit un nou promo de pe platourile de filmare ale „Fear the walking dead“

AMC a dezvăluit un promo nou-nouţ din culise, de pe platourile de filmare ale “Fear the Walking Dead”, serialul pereche extrem de aşteptat al dramei de succes “The Walking Dead”, ce va avea premiera în luna august.

fear-the-walking-dead-1-temporada-aprovada

“Fear the Walking Dead” ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi, în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă, când viaţa, aşa cum toată lumea o cunoştea, se schimba complet şi se altera în feluri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina vreodată.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead”, iar David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios.

Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

Primul sezon al serialului va avea şase episoade de câte o oră. Al doilea sezon va avea premiera în 2016.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here