sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERVIDEO „Blade Runner 2049“, „Geostorm“ și „Thor: Ragnarok“, filmele pe care trebuie...

VIDEO „Blade Runner 2049“, „Geostorm“ și „Thor: Ragnarok“, filmele pe care trebuie să le vezi în Imax şi 4DX luna aceasta

Mister, acţiune copleşitoare, curse contra cronometru, experienţe cinematografice ieşite din comun, de toate acestea ai parte în luna octombrie în sălile de cinema. Blade Runner 2049, Geostorm și Thor: Ragnarok te vor purta în cea mai lung cursă cinematografică, pe cele mai mari ecrane de cinema din sălile T IMAX, dar și cu acțiune de top în sălile 4DX, disponibile doar la Cinema City.

Blade Runner

1. Blade Runner 2049 – din 6 octombrie în IMAX 3D și 4DX 3D

După mai mult de trei decenii de la primul film „Blade Runner”, mult așteptatul “Blade Runner 2049” ne poartă din nou în povestea care a cucerit generaţii întregi, alături de ofițerul LAPD și vânătorul de replicanți – K (Ryan Gosling), care descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a aduce haosul în ceea ce a mai rămas din societate. Ajungând pe urmele lui Rick Deckard (Harrison Ford), dezvăluie o enigmă inteligentă, cu o întorsătură surprinzătoare, încredințând spectatorilor indiciile pe care să le pună laolaltă pentru a descoperi un întreg emoționant și copleșitor.

Primele reacţii ale presei internaţionale de specialitate sunt impresionante, criticii declarând că este unul dintre cele mai bune filme ale anului, un adevărat spectacol cinematografic, cu o regie de imagine uluitoare, o capodoperă ce merită văzută pe cel mai mare ecran de cinema.

Filmul este formatat special pentru IMAX, astfel că fiecare cadru și fiecare sunet te va lăsa mut de uimire în sala T IMAX. Pe de altă parte, mișcările scaunelor 4DX și efectele perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran te vor duce mai aproape de fiecare acțiune din mult așteptatul film SF.

 

2. Geostorm – din 20 octombrie în IMAX 3D și 4DX 3D

Când rețeaua de sateliți proiectați pentru a controla vremea începe să o ia razna și creează o furtună de proporții uriașe care amenință Pământul, în spațiu începe cursa contra cronometru a unui specialist în construcția sateliților – Jake (Gerard Butler), pentru a opri cea mai devastatoare furtună din istorie care amenință să șteargă orice urmă de pe fața Pământului. În același timp, fratele său descoperă pe Pământ un complot pus la cale pentru asasinarea preşedintelui (Andy Garcia).

Furtuna uriașă va acapara fiecare centimetru al imensului ecran din sala T IMAX. În același timp, efectele din sala 4DX pur și simplu te vor arunca în mijlocul acțiunii.

 

3. Thor: Ragnarok – din 27 octombrie în IMAX 3D și 4DX 3D

Thor este întemnițat în cealaltă parte a Universului fără mărețul său ciocan, însă se vede nevoit să se întoarcă în Asgard pentru a opri distrugerea lumii sale, aflată acum sub amenințările nemiloasei Hela. Dar proba supremă peste care trebuie să treacă este să supraviețuiască unui concurs mortal care îl aduce față în față cu fostului său aliat și prieten – Incredibilul Hulk.

Doar în sala T IMAX poți vedea cu 26% mai multă imagine decât în orice altă sală de cinema, pentru o experiență cinematografică de top. Iar în sala 4DX poți simți pe propria pielea furia Zeului din Asgard întors pentru a-și proteja poporul de orice amenințare.

 

Îmbinarea armonioasă între ecranul uriaş, imaginile clare şi strălucitoare, sunetul care zguduie pământul şi designul special al sălii de cinema, toate acestea contribuie la experienţa cinematografică unică de care ai parte la fiecare vizionare în sala T IMAX (din AFI Cotroceni Bucureşti sau Shopping City Timişoara), pe când scaunele high-tech mobile şi efectele speciale – vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie, fulgi de zăpadă şi mirosuri, perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dau naştere unei experiențe cinematografice totale care activează toate cele cinci simţuri în sala 4DX (în Mega Mall Bucureşti, City Park Constanţa, Shopping City Timişoara şi Brăila Mall). La Cinema City ai cele mai noi blockbustere, în cele mai inovatoare formate cinematografice. Așa că… ce format alegi?

Filmele vor fi disponibile şi în format 3D în toate cinematografele Cinema City din ţară. Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete, precum şi online. Mai multe detalii pot fi găsite pe cinemacity.ro.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.