VIDEO Carla’s Dreams cântă pe coloana sonoră a serialului Atletico Textila

Atletico Textila debutează, pe 10 martie, în „deschiderea“ Europa League! Iar pentru că o echipă așa puternică, echilibrată, hotărâtă și de temut trebuie să aibă un imn, Carla’s Dreams a pregătit o piesă specială!

carla's dreams atletico textila

Versurile și melodia au fost compuse de Carla’s Dreams, Atletico Textila fiind serialul care duce comedia și fotbalul în același loc!

În primul episod, difuyat pe 10 martie, de la ora 21.00, urmărind strategia „avem egalul, ținem de scor“, antrenorul Traian va face tot posibilul să își motiveze echipa înainte de meciul care va decide în ce ligă va juca echipa în continuare.

Geamgiul Colentina, adversarul de temut al celor mai simpatici și complet nepregătiți jucători din Liga a patra, le va da mari bătăi de cap, dar băieții de la Atletico Textila vor reuși, cu umorul specific, să treacă peste orice obstacol.

Orice adversar Atletico Textila ar trebui, însă, să se teamă de puterea acestei echipe! Așa cum însuși antrenorul o spune, „când nu știu ce să facă, Mourinho și Guardiola vin la mine să mă întrebe“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here