VIDEO Cea de-a treia ediţie a Galei Art Out debutează pe 18 martie 2016

Sâmbătă, 18 martie 2016, de la ora 17.00, se deschide Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al începutului de an, dedicat dialogului multicultural. Evenimentul, aflat la a III-a ediție, va fi găzduit de Universitatea București și va avea loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept.

afis gala web

În cadrul Galei Art Out se vor celebra cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului. La eveniment vor lua parte reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri, membri ai societății civile, dar și o serie de artiști, arhitecți, designeri, jurnaliști, profesori, studenti și elevi.

Publicul este așteptat pe 19 martie 2016, începând cu ora 17.00, la o sesiune foto și pentru networking cu echipa Art Out și un mini-recital de harpă al Școlii de muzică și Arte nr. 1 din București, urmând ca programul artistic să înceapă la ora 18.00.

Publicul va fi introdus intr-un univers aparte, în cadrul unui spectacol prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București. Light Quartet va deschide seara în acorduri de vioară, violă și violoncel. Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă și speaker invitat în cadrul evenimentului, va susține o prezentare bazată pe experiența sa profesională și personală, urmată de o sesiune de intrebări și răspunsuri. Apoi, publicul va putea afla aspecte inedite din povestea Art Out și Teen Art Out.

Niko Bello va interpreta compoziții muzicale albaneze, iar actori ai Teatrului Evreiesc de Stat vor încânta publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”. Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, va realiza o prezentare de modă de excepție. Alina Pelmuș și Dima Tirsîna vor susține momente de tango argentinian. Evenimentul se va închide cu un concert susținut de trupa We Singing Colors.

Invitații vor putea participa la o tombolă cu premii creative, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking și fotografii și cu un cocktail.

Citeste si despre:

Snap!, Mc Dylma & Dj Pappa M noile nume anunțate la We Love Music Festival
S-a confirmat! Faydee va urca pe scena We Love Music Festival!
Vocea de aur a Greciei, Αlkistis Protopsalti, revine la Bucureşti pe 30 martie
Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera, primele trupe anunțate la OLD BLACKS Rock & More Festival!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here