VIDEO Filmul „Kong: Insula Craniilor“ debutează pe 10 martie în cinematografele din România

Producătorii peliculei „Godzilla” regândesc originile unuia dintre cei mai puternici monștri mitici în „Kong: Insula Craniilor”, din 10 martie, odată cu premiera pe marile ecrane din toată ţara a filmului marca Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures și Tencent Pictures.

kong 2017 film

O aventură originală și palpitantă regizată de Jordan Vogt-Roberts, filmul ne spune povestea unei echipe diverse formată din oameni de știință, soldați și aventurieri, care pornesc să exploreze o insulă mitică, necartografiată, din Pacific, pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă.

Izolată de orice mediu familiar, echipa se aventurează pe domeniul mărețului Kong, declanșând bătălia supremă dintre om și natură. Pe măsură ce misiunea lor de descoperire devine una a supraviețuirii, membrii echipei trebuie să se lupte pentru a scăpa din acest Eden primitiv, unde oamenii nu-și au locul.

Din distribuția filmului fac parte Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary și John C. Reilly.

Vogt-Roberts regizează filmul pe baza unui scenariu scris de Dan Gilroy, Max Borenstein și Derek Connolly, povestea fiind creată de John Gatins. „Kong: Insula Craniilor” este produs de Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni și Alex Garcia, producătorii executivi fiind Eric McLeod și Edward Cheng.

Din echipa creativă din spatele camerelor fac parte Larry Fong, director de imagine, Stefan Dechant, scenograf, Richard Pearson, editor de imagine, Mary Vogt, designer de costume și Henry Jackman, compozitor. Din echipă mai fac parte Bill Corso, supervizor make-up, și George Cottle, coordonator cascadorii.

Legendarul Kong a fost adus la viață la un cu totul alt nivel de Industrial Light & Magic, Stephen Rosenbaum fiind supervizor senior al efectelor vizuale, alături de Jeff White, supervizor efecte vizuale.

Pentru a cufunda publicul în întregime în misterioasa Insulă a Craniilor, regizorul Jordan Vogt-Roberts și echipa sa, plus distribuția, au filmat pe trei continente timp de mai bine de șase luni, turnând cele mai importante cadre la Oahu, Hawaii, pe Coasta de Aur, în Australia, și în Vietnam. Aici, filmările au avut loc în mai multe locații, unele dintre ele nemaifiind văzute vreodată într-o peliculă artistică.

Warner Bros. Pictures/Legendary Pictures și Tencent Pictures prezintă o producție marca Legendary Pictures, regizată de Vogt-Roberts: „Kong: Insula Craniilor”. Pelicula va fi lansată în întreaga lume în format 2D și 3D, în anumite cinematografe, fiind distribuit de compania de entertainment Warner Bros. Pictures.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here