VIDEO Filmul „Legea nopţii“ are premiera în cinematografele din România pe 13 ianuarie

Ben Affleck, laureat al premiului Oscar, revine pe marile ecrane din 13 ianuarie, cu filmul „Legea nopții“, în care joacă și rolul principal. Tot Affleck a semnat şi scenariul, adaptat după bestsellerul lui Dennis Lehane, aceasta fiind cea de-a doua colaborare dintre cei doi, după aclamata dramă „Dispărută fără urmă“.

ben affleck legea noptii

Lui Joe Coughlin nu-i stă în fire să asculte sfaturi părintești. În schimb, veteranul din al Doilea Război Mondial a devenit un om în afara legii autodeclarat, deşi e fiul inspectorului poliției din Boston. Cu toate acestea, Joe nu e un tip rău. De fapt, nu e suficient de rău pentru viața pe care și-a ales-o. Spre deosebire de gangsterii pentru care refuză să lucreze, el are un simț al dreptății și o inimă deschisă, ceea ce-l dezavantajează, deoarece aceste trăsături îl fac vulnerabil întruna, atât în afaceri, cât și în dragoste.

Hotărât să îndrepte răul pe care alții i l-au făcut lui, dar și celor apropiați, Joe pornește pe o cale riscantă, care contravine educației pe care a primit-o și propriului cod moral. Lăsând în urmă iarna rece din Boston, el și echipa sa nechibzuită încep să pună lumea pe jar în Tampa. Și chiar dacă răzbunarea poate să aibă un gust mai dulce decât melasa din fiecare strop de rom pe care-l vinde ilegal, Joe va ajunge să afle că totul are un preț pe lumea aceasta.

„Legea nopții“ a fost produs de Leonardo DiCaprio și Jennifer Davisson sub egida companiei Appian Way, și de Ben Affleck și Jennifer Todd, sub egida Pearl Street Films. Chris Brigham, Dennis Lehane și Chay Carter au fost producători executivi.

Din distribuția filmului mai fac parte și Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana și Chris Cooper, laureat al premiului Oscar.

Pentru această peliculă, Ben Affleck a colaborat cu directorul de imagine Robert Richardson, premiat de trei ori la galele Oscar, scenograful Jess Gonchor, nominalizat la premiile Oscar, editorul de imagine William Goldenberg, laureat al premiului Oscar, și designerul de costume Jacqueline West, nominalizată la premiile Oscar. Coloana sonoră a fost compusă de Harry Gregson-Williams.

Filmul „Legea nopții”, produs de Appian Way/Pearl Street, va fi distribuit în întreaga lume de compania de entertainment Warner Bros. Pictures.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here