VIDEO Filmul „Nerve: Adevăr sau provocare“ intră în cinematografele din România pe 16 septembrie

Cu cât e riscul mai mare, cu atât e câștigul mai mare în thriller-ul palpitant „Nerve: Adevăr sau provocare“, care îi aduce pe Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale, în premieră la cinema, din 16 septembrie.

nerve_2

„Nerve: Adevăr sau provocare“ îşi captivează audienţa cu o întrebare simplă: îţi place să priveşti sau să joci? Ceea ce a început online ca un joc amuzant de adevăr sau provocare, în care participanţii îşi asumă riscuri din ce în ce mai mari pentru recompense pe măsură, a devenit în scurt timp un fenomen global. Însă, pe măsură ce numărul utilizatorilor creşte, provocările devin din ce în ce mai periculoase.

Timida și conștiincioasa elevă Venus „Vee” Delmonico (Emma Roberts), aflată în ultimul an de liceu, evadează din zona de confort atunci când se înscrie pe negândite în jocul Nerve, o competiție plină de adrenalină transmisă în direct pe internet.

Tinerii amatori de senzații tari se înfruntă unul pe celălalt printr-o serie de provocări care devin din ce în ce mai intense, de la unele ușor penibile la altele de-a dreptul mortale, în timp ce o comunitate anonimă de „privitori” îi instigă la acțiune.

Când Vee trebuie să joace împreună cu un străin misterios pe nume Ian (Dave Franco), chimia lor imediată îi transformă în staruri în mediul online, aceștia devenind favoriții fanilor. Totuși, pe măsură ce noaptea se apropie de sfârșit, Vee se îndepărtează de prietenii ei dintotdeauna și își pune viața la bătaie în căutarea banilor și a faimei.

Descoperind un secret privitor la trecutul lui Ian, Vee își dă seama că viitorul familiei sale e în pericol. Pe măsură ce tensiunea se acumulează, mizele cresc, iar posibilul rezultat se schimbă de la câștigi sau pierzi la trăiești sau mori.

„Nerve: Adevăr sau provocare“ este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman, scenariul fiind scris de Jessica Scharzer, pe baza romanului autoarei Jeanne Ryan. În film apar Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker și Juliette Lewis.

Citeste si despre:

Connect-R va scrie din nou istorie în 2023, de ziua lui pe 9 iunie, la Arenele Romane
UNTOLD 2023 - programul pe zile si informatii despre bilete
Kamara și Andrei Ștefănescu, pe scena WeLoveMusic Festival, la 19 ani de la lansarea trupei Alb Negru
“Puterea Prieteniei”- un spectacol-eveniment Gașca ZURLI, despre copilul din noi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here