VIDEO Filmul „The Accountant: Cifre periculoase“ a avut premiera în cinematografele din România pe 28 octombrie

Câştigătorul Premiului Oscar Ben Affleck joacă rolul principal în filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase”, o producţie regizată de Gavin O’Connor, care de vineri, 28 octombrie a avut premiera pe marile ecrane din România.

Cifre PericuloaseChristian Wolff (Affleck) este un matematician care se înțelege mai bine cu cifrele decât cu oamenii. Având drept acoperire biroul său de contabil autorizat dintr-un micuț orășel, Wolff ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume.

În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian acceptă oferta unui client legitim: o companie de robotică de ultimă generație, unde un funcționar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanță în bilanț în valoare de milioane de dolari. Dar pe măsură ce acesta dezleagă falsurile din registre, tot mai multe persoane încep să moară.

Din distribuția The Accountant: Cifre periculoase mai fac parte Anna Kendrick, J.K. Simmons, laureat al premiilor Oscar, Jon Bernthal, Jean Smart, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor și John Lithgow, de două ori nominalizat la premiile Oscar.

O’Connor s-a ocupat de regia filmului, în timp ce scenariul a fost scris de Bill Dubuque. Pelicula a fost produsă de Mark Williams și Lynette Howell Taylor, producătorii executivi fiind O’Connor, Jamie Patricof și Marty Ewing.

Echipa de creație din spatele scenei i-a inclus pe directorul de imagine Seamus McGarvey, de două ori nominalizat la premiile Oscar, scenograful Keith Cunningham, editorul de imagine Richard Pearson, de două ori nominalizat la premiile Oscar, designerul de costume Nancy Steiner și Mark Isham, compozitor nominalizat la premiile Oscar.

O producţie Warner Bros. Pictures, drama „The Accountant: Cifre periculoase” are premiera în cinematografele din ţară pe 28 octombrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here