luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERVIDEO „Gangsteri de legendă“, filmul despre ascensiunea şi decăderea fraţilor Kray

VIDEO „Gangsteri de legendă“, filmul despre ascensiunea şi decăderea fraţilor Kray

Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă“ îi aduce în prim-plan pe cei mai de temut infractori britanici din anii ’60, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, ambele roluri fiind interpretate de Tom Hardy.

gangsteri de legenda film 2015

Filmul este inspirat din fapte reale, iar povestea are ca bază cartea lui John Pearson, apărută în anul 1972, „The profession of violence: The rise and fall of the Kray twins“.

Gruparea lor de gangsteri, după cum îi place lui Ron să o numească, îşi consolidează puterea în Londra odată cu intrarea la puşcărie a lui Charlie Richardson, şeful clanului mafiot rival fraţilor Kray. Datorită inteligenţei lui Reggie şi a sfaturilor oferite de omul lor de încredere Leslie Payne (interpretat de David Thewlis), gruparea condusă de ei face şi afaceri legale, cea mai profitabilă fiind un club de noapte în care îşi petreceau timpul liber cei mai influenţi oameni din Londra.

Îndrăgostindu-se de Frances Shea (Emily Browning), Reggie îi promite acesteia că, dacă se căsătoreşte cu el, va renunţa la viaţa de gangster şi va face doar afaceri legale. Din păcate, totul durează foarte puţin, iar din cauza lui Ron, care era paranoic şi violent, şi odată cu intrarea în scenă a mafiei americane, care vrea să se extindă şi să cucerească Londra, Reggie nu se poate ţine de promisiunea făcută.

Pe lângă taxele de protecţie, traficul de droguri sau jafurile armate, Ron duce totul la un alt nivel şi trece la crime. Din această cauză, poliţia începe să investigheze fără oprire clanul condus de fraţii Kray, până când unul dintre oamenii lor de încredere cedează şi le oferă oamenilor legii toate datele de care aceştia au nevoie pentru a-i putea închide pe Reggie şi Ronnie.

Nouă ne-a plăcut „Gangsteri de legendă“, care va fi şi pe placul celor fascinaţi de filmele cu şi despre mafioţi, dar va atrage cu siguranţă şi toate categoriile de public, având atât scene de acţiune, cât şi de dramă şi de comedie.

Filmul este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera în cinematografele din România pe 16 octombrie 2015.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.