VIDEO Katherine Heigl şi Rosario Dawson îşi dau replica în thriller-ul psihologic „Obsesia trecutului“

Cu o distribuţie care le aduce în rolurile principale pe Rosario Dawson şi Katherine Heigl, primul film regizat de producătoarea veterană Denise De Novi, „Obsesia trecutului“, este un thriller psihologic care, din 28 aprilie, rulează pe marile ecrane din România.

Obsesia Trecutului_2

Heigl este Tessa Connover, o femeie superbă şi ambiţioasă, recent divorţată care încearcă să se împace cu ideea că fostul ei soţ şi-a refăcut viaţa alături de o altă femeie. David şi-a adus logodnica nu doar în casa unde au locuit împreună, ci şi în viaţa fetiţei lor, Lilly.

Pe de altă parte, traumatizată de o experienţă violentă din trecut, Julia (Rosario Dawson) face eforturi mari pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor în calitate de soţie şi mamă vitregă. Împinsă de o gelozie patologică, Tessa duce totul la extreme să o îndepărteze pe Julia şi să îi facă viaţa un calvar.

Din distribuția filmului mai fac parte Cheryl Ladd, star de film și televiziune, în rolul mamei Tessei – Helen; Sarah Burns, în rolul lui Sarah; Whitney Cummings, în rolul lui Ali, cea mai bună prietenă a Juliei; Simon Kassianides, în rolul lui Michael Vargas; Isabella Kai Rice, în rolul lui Lily și Robert Ray Wisdom, în rolul detectivului Pope.

Di Novi regizează „Obsesia trecutului” bazându-se pe un scenariu scris de Christina Hodson. Di Novi, Alison Greenspan și Ravi Mehta sunt producătorii filmului, Lynn Harris fiind producător executiv.

Din echipa creativă fac parte directorul de imagine Caleb Deschanel, nominalizat în mai multe rânduri la premiile Oscar, scenograful Nelson Coates, editorul de imagine Frédéric Thoraval și designerul de costume Marian Toy. Coloana sonoră este compusă de Toby Chu.

O producţie Warner Bros. Pictures, „Obsesia trecutului” a avut premiera în cinematografele din România pe 28 aprilie 2017.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here