VIDEO Keanu Reeves a revenit pe marile ecrane cu „John Wick 2“

După succesul înregistrat în 2014 cu prima parte, „John Wick“, Keanu Reeves revine în cinematografe, din 17 februarie 2017, în continuarea filmului, cu o miză uriaşă şi acţiune la superlativ, care vor dezvălui toate secretele organizaţiei internaţionale de asasini.

John Wick 2

După ce şi-a schimbat total stilul de viaţă şi s-a pensionat, legendarul personaj este din nou forţat să revină în misiune atunci când un fost asociat îi cere să se achite de o datorie mai veche şi să planifice un ultim asasinat. Obligat să respecte codul organizaţiei, John pleacă la Roma, unde se va confrunta cu cei mai periculoşi criminali din lume.

Implicarea lui Keanu Reeves în seria „John Wick” trece dincolo de apariţia lui pe marele ecran, actorul fiind cel care l-a convins pe Chad Stahelski să regizeze ambele filme. Cei doi se cunosc de pe vremea filmelor „Matrix”, când au lucrat împreună la elaborarea cascadoriilor.

Obişnuit să îşi facă singur cascadoriile, Keanu şi-a petrecut patru luni pentru a studia stilul brazilian de arte marţiale de la pionierii acestui sport, fraţii Machado. Mişcările de jiu-jitsu au stat la baza coregrafiilor protagonistului, iar Reeves a învăţat să stăpânească perfect mai multe tehnici de luptă corp la corp.

„Stilul de bătaie al lui John se rezumă la a se apăra sau a ataca în absolut orice situaţie sau moment. Foloseşte judo şi jiu-jitsu chiar şi pentru a transforma o maşină într-o armă letală. Atât de multă determinare are personajul”, a spus actorul Keanu Reeves.

Distribuită de Freeman Entertainment, acţiunea „John Wick 2” îi aduce pe Keanu Reeves, Common, Ruby Rose şi Laurence Fishburne, în premieră pe marile ecrane din ţară începând cu 17 februarie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here