miercuri, iulie 24, 2024
AcasăTIMP LIBERVIDEO „Negociatorii“ și „Spionul cibernetic“ debutează pe AXN pe 21 martie 2017

VIDEO „Negociatorii“ și „Spionul cibernetic“ debutează pe AXN pe 21 martie 2017

Două noi seriale debutează în martie pe AXN: „Negociatorii“, un serial-poveste a unuia dintre cei mai buni profesioniști ai negocierilor pe viață și moarte, și „Spionul cibernetic“, o producție polițistă procedurală înțesată de momente de suspans la cel mai înalt nivel.

Intelligence

Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul „Negociatorii“ spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză. De la probleme apărute în cadrul companiilor multinaționale, la situații complicate din agențiile guvernamentale, Laurent Combalbert reușește, alături de partenera sa, Marwan Mery, să rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul său abil de convingere a interlocutorului.

Serialul, aflat la primul sezon, se bucură de jocul actoricesc al lui Luke Roberts, în rolul principal. Eric Beaumont este un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. Echipa lui Eric intră în acțiune pentru a salva vieți atunci când nimeni altcineva nu o poate face. În pofida mizelor uriașe, Eric refuză să apeleze la violență, chiar și atunci când se confruntă cu cei mai periculoși criminali.

Primul sezon al serialului numără 13 episoade și este produs de Frank Spotnitz, laureat Emmy și Golden Globe. Producția este creată de David Vainola și Frank Spotnitz, prin Entertainment One, Big Light Productions, Sienna Films și Wildcats Productions.

„Spionul cibernetic“, un serial procedural, înțesat de intrigi și suspans la cel mai înalt nivel, imaginează povestea unui agent secret, Gabriel Vaughn, interpretat de Josh Holloway.

Gabriel este special și cu totul diferit de restul agenților secreți. Acesta stochează toate informațiile digitale de care are nevoie într-un microcip pe care îl are implantat în creier. Astfel, Gabriel poate accesa informații super-secrete, ca un as în mâneca agenției guvernamentale de securitate pentru care luptă împotriva adversarilor.

Serialul numără 13 episoade și a fost creat de Michael Seitzman și produs de Michael Seitzman’s Pictures, Tripp Vinson Productions, CBS Television Studios și ABC Studios.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.