VIDEO Pavel Bartoş este vocea lui Junior din „Berzele“

Pavel Bartoş, apreciatul actor român care, pe lângă o impresionantă carieră în teatru, se bucură de notorietate şi în domeniul televiziunii, va putea fi auzit din 23 septembrie ca vocea lui Junior din noua aventură animată „Berzele“.

pavel-bartos-junior-storks

Prezentatorul de la „Vocea României“ face din nou echipă cu Smiley, faimosul antrenor debutând în dublajul de film animat cu rolul porumbelului Toady din „Berzele“. Una dintre cele mai aşteptate lansări ale anului, filmul ,,Berzele” va fi disponibil şi în versiunea dublată în limba română, în cinematografele din toată ţara.

Despre experienţa împrumutării vocii personajului Junior, Pavel Bartoş declară: „Îmi place enorm de mult să dublez şi mi-am dat seama de acest lucru după atâţia ani. Ale mele fete iubesc să mă audă interpretând personaje pozitive, pentru că în general am dublat foarte multe personaje negative. Acum se vor bucura cu atât mai mult cu cât dublez un personaj pozitiv şi atât de haios cum este Junior. În ‘Berzele’, spre încântarea mea, mă duelez în voci cu Smiley. Oamenii care vor vedea acest film, vor savura duelul. Vom fi un pic altfel, dar tot cu prietenie o facem. Pentru că eu tot ce îmi propun să fac trebuie să duc la bun sfârşit, m-am bucurat să descopăr această calitate şi la Junior. Câteodată nu destinaţia contează ci călătoria în sine“.

Berzele aduc bebeluşii la părinţi sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greşeală, activează maşina de făcut bebeluşi, aducând pe lume o fetiţă absolut adorabilă.

Disperat să livreze mica minune înainte să afle şeful de eroare, Junior pleacă într-o expediţie neautorizată alături de prietena sa Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria iniţiatică nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ. Personajul dublat de Pavel Bartoş primeşte în limba engleză vocea lui Andy Samberg.

„Berzele“ este regizat de Nicholas Stoller şi de nomnalizatul la Premiile Oscar Doug Sweetland, după un scenariu semnat de Stoller. Producători sunt Brad Lewis şi pe Nicholas Stoller. Producători executivi sunt: Glenn Ficarra, Phil Lord, Christopher Miller, John Requa şi Jared Stern. Filmul a fost montat de John Venzon. Muzica este compusă de Mychael Danna şi Jeff Danna. Animaţia este asigurată de Sony Pictures Imageworks.

O producţie Warner Bros. Pictures, filmul de animaţie „Berzele” are premiera pe marile ecrane din 23 septembrie 2016.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here