VIDEO Primele impresii despre „Rogue One“, cel mai nou film din universul „Star Wars“

Lucasfilm prezintă „Rogue One: O poveste Star Wars”, primul film din seria de filme de sine stătătoare marca „Star Wars”, a căror acţiune se desfăşoară în universul cunoscut şi iubit de fani, dar având personaje şi fire narative noi.

star-wars_imax-poster-1

Prima dintre aceste poveşti fascinante şi creative, „Rogue One”, urmăreşte un grup de eroi neobişnuiţi, care, într-o perioadă de conflict, îşi unesc forţele şi pornesc în misiune pentru a fura planurile pentru Death Star, cea mai puternică armă de distrugere pe care o are Imperiul.

Iată în continuare primele impresii despre film:

„Fanii universului ‘Star Wars’ se vor bucura fără îndoială de o reîntâlnire cu acesta, dar ‘Rogue One’ are toate şansele să-i atragă şi pe cei mai puţin pasionaţi de aventurile din populara sagă spaţială. Regizorul Gareth Edwards reuşeşte un film antrenant şi intens, iar din punctul de vedere al modului cum sunt tratate personajele, parcă nici nu ar fi o producţie Disney. De văzut pe un ecran cât mai mare“, a spus Ştefan Dobroiu, redactor cinemagia.ro.

„Am aplaudat la încheierea ‘Rogue One: O poveste Star Wars’ şi n-am fost singurul, asta ar trebui să spună destule despre film. Văzut la IMAX în 3D, cum ar trebui să fie văzut de toată lumea, filmul lui Gareth Edwards mi-a depăşit aşteptările. Ştiam că va fi bun, speram să fie bun, dar am avut o surpriză să fie mai mult decât bun şi am să încerc să vă spun de ce. ‘Rogue One’ este aşezat perfect între ‘Revenge of the Sith’ şi ‘A new hope’, finalul fiind demn, pe bună dreptate, de aplauzele care le-am oferit, şi nu numai că se potriveşte bine, dar îl poţi şi compara cu trilogia veche prin stil, culori, muzică, desfăşurarea acţiunii şi talentul lui Gareth, în spatele camerei, de a face posibile toate acestea“, a spus Claudiu Petrescu, redactor-şef movienews.ro.

„Filmul reprezintă încă o producţie fantasy extrem de interesantă, cu energia şi abordarea de fan-fiction“, a spus Peter Bradshaw, de la theguardian.com.

„Din punct de vedere vizual, ‘Rogue One’ oferă efectele speciale impresionante pe care le aşteptăm de la orice legat de ‘Star Wars’. Bătăliile sunt intense şi strânse, fie că se desfăşoară printre sau unde apa loveşte nisipul“, a spus David Betancourt, de la washingtonpost.com.

Filmul „Rogue One: O poveste Star Wars” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera oficială pe 16 decembrie 2016, fiind disponibil în reţeaua Cinema City România în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (AFI Palace Cotroceni Bucureşti, Shopping City Timişoara) şi 4DX 3D (Mega Mall Bucureşti, City Park Mall Constanţa, Shopping City Timişoara).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here