VIDEO Primul trailer oficial al filmului „Warcraft: The Begining“ a fost postat pe YouTube

Actorii Travis Fimmel și Toby Kebbell se înfruntă în primul trailer al peliculei „Warcraft: The Begining“, dezvăluit de Universal Pictures, în care orcii se luptă cu oamenii pentru supremația lumii Azeroth, scrie Agerpres.

filmul warcraft 2016

Australianul Fimmel, în vârstă de 36 de ani, îl întruchipează pe Sir Anduin Lothar, cavaler al Alianței oamenilor, iar britanicul Kebbell, în vârstă de 33 de ani, este Durotan, lider al hoardelor de orci.

Orcii sosesc în Azeroth, oamenii percep amenințarea uriașă care se apropie și încep să se pregătească pentru confruntarea nemiloasă cu aceste creaturi pentru a-și apăra lumea.

Filmul pune în scenă, având la bază cunoscutul joc video al celor de la Blizzard Entertainment, evenimentele care au declanșat războaiele dintre oameni și orci pentru supremația asupra Azeroth. Anduin și Durotan se angajează într-o confruntare ce va decide soarta familiilor lor, a popoarelor lor și a lumii Azeroth.

Dominic Cooper va interpreta rolul regelui Llane Wrynn, Ben Foster va juca rolul magului Magus Medivh, Clancy Brown va interpreta rolul liderului războinic Blackhand în tabăra orcilor, Rob Kazinski va fi Orgrim Doomhammer, iar Paula Patton, Garona.

Regizorul peliculei, Duncan Jones, și Charles Leavitt s-au ocupat de scenariul „Warcraft“, film care va avea premiera pe 10 iunie 2016 în SUA. Jocul „Warcraft: Orcs and Humans“ a fost lansat în 1996 și a fost urmat de alte patru jocuri dedicate francizei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here