VIDEO Shakira este Gazelle, cel mai mare star pop, în animaţia „Zootropolis“

Vedeta internaţională Shakira îşi împrumută vocea premiată cu Grammy lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis.

shakira gazelle film zootropolis

„Shakira este extrem de prietenoasă şi sinceră. După ce am întâlnit-o, am regândit personajul. Ea ne-a oferit o perspectivă minunată despre cine e Gazelle”, spune regizorul Rich Moore.

Shakira interpretează melodia originală a filmului, „Try Everything”, scrisă de artista Sia şi duoul de compozitori Stargate. Cântecul este unul simbolic pentru călătoria lui Judy Hopps de la a fi un iepuraş într-un oraş mic la a deveni poliţist într-un oraş mare.

„Cred cu tărie că au surprins într-adevăr spiritul filmului, nu doar în ceea ce priveşte melodia, ci şi din punct de vedere al versurilor. Este vorba despre a nu-ţi fie teamă de visurile tale şi a fi dispus să lupţi pentru ele”, spune Shakira.

Superstarul internaţional Shakira a acceptat cu drag să-şi împrumute vocea lui Gazelle: „Sunt extrem de recunoscătoare să fac parte din acest proiect extraordinar”, spune cântăreaţa. „Acest film este frumos, amuzant, inteligent, captivant, şi-l lasă pe spectator cu un mesaj grozav şi o inimă plină de bucurie. Este unul dintre cele mai puternice filme de animaţie pe care le-am văzut vreodată şi îndrăznesc să spun că spectatorii vor fi de acord cu mine”, a completat ea.

Gazelle e cel mai mare star pop din Zootropolis. Adorată în întreaga lumea de turme de fani, Gazelle este o celebritate conştientă de probleme sociale, fiind în egală măsură talentată şi sufletistă. „Gazelle întruchipează cu adevărat spiritul oraşului, unde oricine poate fi orice. Mesajul ei este unul bazat pe speranţă, acceptare a celorlalţi, prietenie şi camaraderie”, spune regizorul Rich Moore.

Artiştii grafici au trebuit să reprezinte o personalitate de star pop într-un animal rapid, cu copite. „Gazelele sunt animale micuţe, care stau adesea în două picioare când mănâncă, pentru a putea ajunge la ramurile mai joase. Sunt simpatice şi graţioase, cu picioare aparent fragile. Însă sunt incredibil de agile şi de puternice. Am îmbinat ce am observat cu anumite particularităţi ale Shakirei, felul în care îşi strânge pleoapele, de exemplu, pentru a surprinde în totalitate individualitatea şi forţa personajului”, spune Renato Dos Anjos, coordonatorul departamentului de animaţie.

Prestaţiile artistice ale personajului denotă statutul ei de celebritate, prin clipiri de gene şi mişcări de cap expresive. În plus, are o coafură stilată. „Gazelle are un păr lung, ondulat. Au fost multe discuţii despre asta. În întregul film există doar câteva personaje care au părul apropiat de cel al oamenilor, iar Gazelle este unul dintre acestea”, spune Michelle Robinson, supervizoarea dezvoltării look-ului personajelor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here