VIDEO Trailerul final „James Bond: Spectre“, două milioane de vizualizări în 48 de ore de la lansare

Studiourile Sony Pictures au dezvăluit pe contul lor de YouTube trailerul final al peliculei „James Bond: Spectre“, în doar câteva zile de la încărcare videoclipul depășind 3 milion de vizualizări, scriu Agerpres.

james bond spectre trailer final

„Un mesaj criptat din trecutul lui James Bond îl pune pe acesta într-o misiune de dezvăluire a unei organizații sinistre. În timp ce M se luptă cu numeroase forțe politice pentru a menține serviciul secret, Bond îndepărtează înșelăciunile pentru a dezvălui adevărul înspăimântător din spatele organizației ‘Spectre’“, este mesajul care însoțește videoclipul de 75 de secunde.

Regizat de Sam Mendes, „Spectre“ are o distribuție interesantă, cu Daniel Craig în rolul principal, alături de care îi mai regăsim pe Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista și Andrew Scott.

„Spectre“ este al 24-lea film al seriei dedicate lui James Bond, al patrulea cu britanicul Daniel Craig în rolul agentului 007 și al doilea în care apare menționată organizația secretă „Spectre“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here