VIDEO „Wonder Woman“ intră în cinematografele din România pe 2 iunie

Gal Gadot joacă rolul principal în „Wonder Woman“, un film impresionant de acțiune și aventură, regizat de Patty Jenkins, care odată cu premiera sa cinematografică din 2 iunie, devine primul film dedicat în întregime super-eroinei DC.

wonder woman film iunie 2017

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei și le povestește amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, Diana decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această amenințare. Luptând alături de omenire într-un război menit să pună capăt oricăror alte războaie, Diana își va descoperi marile puteri și adevăratul destin.

Alături de Gadot, din distribuția internațională a peliculei au mai făcut parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui și Eugene Brave Rock.

Patty Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creată de Zack Snyder, Allan Heinberg și Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creată de William Moulton Marston.

Pelicula a fost produsă de Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder și Richard Suckle, producătorii executivi fiind Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller și Rebecca Steel Roven.

Din echipa de creație condusă de Jenkins au făcut parte directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa Aline Bonetto, nominalizată la premiile Oscar, editorul de imagine Martin Walsh, laureat al premiului Oscar, designerul de costume Lindy Hemming, laureată a premiului Oscar și supervizorul efectelor vizuale Bill Westenhofer, laureat al premiului Oscar. Muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams.

Warner Bros. Pictures prezintă, în colaborare cu Tencent Pictures și Wanda Pictures, „Wonder Woman” – o producție marca Atlas Entertainment/Cruel și Unusual. Pelicula va fi distribuită de compania de entertainment Warner Bros. Pictures în format 3D și 2D în anumite cinematografe și în format IMAX în întreaga lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here