Vladimir Drăghia debutează cu un rol înşelător în animaţia „Mune: Gardianul Lunii“

Aflat în plină ascensiune profesională, Vladimir Drăghia a acceptat o nouă provocare în cariera sa de actor, urmând să debuteze pe marile ecrane din 11 septembrie în interpretarea lui Leeyoon, personajul principal negativ din mult-aşteptata animaţie ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Vladimir Draghia

,,Este prima dată când pun voce pentu un film de animaţie. A fost o provocare. Chiar voiam să văd dacă pot. Abia aştept să aflu dacă mi-a ieşit bine şi asta pentru că încă nu am văzut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefăcut, un înşelător, un închipuit! Am avut de râs, de plâns, de cântat. Am şi dansat, chiar dacă nu trebuia”, a mărturisit Vladimir Drăghia despre această primă întâlnire cu dublajul în cadrul filmului ,,Mune: Gardianul Lunii”.

Un discipol sârguincios al lui Yule, Leeyoon are o inimă de gheaţă şi se aliază cu Necross, după ce Mune este ales drept Gardian al Lunii în locul său. Caută cu ardoare răzbunarea, dar când Luna dispare, acesta se panichează şi devine tot un pachet de nervi. Disciplina şi rigoarea sunt motourile lui.

Cu o distribuţie formată din nume sonore precum: Dragoş Bucur, Delia Matache şi Vladimir Drăghia animaţia „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din ţară din 11 septembrie, fiind distribuită de Freeman Entertainment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here