„Zootropolis“, filmul care are propria revistă de pamflete: „Şi mistreţii plâng“, melodia specială pentru Dragobete

Animaţia „Zootropolis“, care intră în cinematografele din România la începutul lunii martie, îşi surprinde fanii cu o serie de pamflete care fac deliciul publicului.

rabbitman_facebook

Printre pamfletele apărute pe internet se regăseşte şi afişul unui concert al trupei Crocograf în clubul Baombooin. Evenimentul are loc în seara zilei de 24 februarie, cu ocazia Dragobetelui, iar din repertoriu nu lipsesc melodii precum „Şi mistreţii plâng“ sau „Atât de departe de junglă“.

Una dintre vedetele care şi-a împrumutat vocea acestui film este Shakira, care o interpretează pe Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis. Shakira interpretează melodia originală a filmului, „Try Everything“, scrisă de artista Sia şi duoul de compozitori Stargate.

tigroza_facebook

„Zootropolis“ de la Walt Disney Animation Studios este o comedie de aventuri regizată de Byron Howard şi Rich Moore şi co-regizată de Jared Bush.

Filmul „Zootropolis” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit în format 3D, atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here