3 Sud Est prezinta un nou single ce se anunță hit: “Unu”

Cu peste 25 de ani de activitate, peste 10 albume și zeci de hituri absolute care au stat în fruntea topurilor muzicale și playlisturilor, trupa fenonem 3 Sud Est a pregătit un nou single: „Unu”. După ce au cucerit în 2021 Trending-ul de pe YouTube și topurile de specialitate din România ocupând prima poziție cu „Jumătatea mea mai bună”, alături de Andra, în 2022 trupa și-a continuat călătoria muzicală cu hitul „De-ar vorbi inima”, iar în luna iubirii, revine cu single-ul „Unu”.

Una dintre cele mai bune modalități de a comunica sau a spune ce simți este prin muzică. «Unu» este primul cadou pe care îl oferim fanilor noștri, chiar în luna iubirii. Sperăm ca piesa să ajungă la sufletele lor și să o cântam împreună în concertele pe care le vom susține în acest an”, povestește Laurențiu Duță.

Compusă de către Laurențiu Duță, alături de Mihai Budeanu și Viorel Sipoș, „Unu” este o piesă care dezvăluie multă emoție prin versurile sale romantice. Cel mai nou single al trupei poate fi ascultat live în premieră în cadrul turneului național al 3 Sud Est care se va încheia pe 26 martie, la Timișoara.

Până în prezent, trupa a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Bruxelles, Londra, Frankfurt, Montreal, Toronto, New York, Detroit, Chicago și Atlanta, unde au reușit să cucerească publicul de fiecare dată.

3 Sud Est – Unu (versuri)

Citeste si despre:

Izabela și Taraful Simion au lansat videoclipul piesei ”Of, of, of”, o nouă parodie muzicală
Românii Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu legendarul Rick Ross
DUMI A Lansat Piesa "5 Dimineața"
NICO face echipă cu Theo Rose pentru melodia "Ascultă-mă"

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here