A.U. a lansat, alături de Ruby, prima melodie din carieră, „Îți mulțumesc“

A.U. lansează primul single din carieră, „Îți mulțumesc“, care este o colaborare cu Ruby și vine însoțit de un videoclip regizat de Roman Burlaca.

au ruby iti multumesc videoclip

A.U. și Ruby vorbesc în versuri despre o relație apărută peste noapte, în care cei doi parteneri se iubesc „cam cât distanța de la Lună la Pământ“. „Îți mulțumesc“ a fost produsă de BCD Music, iar versurile au fost scrise de A.U. și Ruby.

„O cunosc pe Ruby de aproximativ trei ani, iar de-a lungul timpului ne-am întâlnit de câteva ori pe la diferite studiouri. Nu mă auzise niciodată cântând pe nicio piesă, nici nu eram sigur că ea știe că eu cânt. Într-un weekend am dus-o la un concert, iar pe drum i-am arătat piesa și așa am ajuns să colaborăm. Videoclipul l-am filmat la Chișinău cu regizorul Roman Burlaca, un tânăr profesionist cu o inimă mare cât toată echipa lui la un loc. Mi-a plăcut experiența. A fost prima filmare la care am participat în calitate de personaj, am filmat în jur de 24 de ore, dar pentru mine timpul a zburat foarte repede. Îmi place rezultatul și le mulțumesc celor implicați“, a spus A.U..

„Sunt mândră și totodată fericită să iau parte la «botezul» lui A.U.! O să aveți timp să-l cunoașteți și astfel o să vedeți că este un artist extrem de talentat și sincer. Mai mult decât atât, el este și un om modest, blând și cu un suflet foarte bun. Iar toate astea cu siguranță i-au rezervat un loc în muzica românească. Despre «Îți mulțumesc» vă pot spune că a fost dragoste la prima audiție. A.U. mi-a arătat piesa la un moment dat, nu mi-a spus că este cântată sau compusă de el, doar a dat un play și de la primele versuri mi s-a făcut pielea de găină. Este un single sensibil, cu un mesaj și un sound aparte, care mi-a intrat la suflet cam cât toate piesele pe care le-am lansat până acum la un loc. Mă bucur foarte mult că la această piesă am lucrat alături de prietenii mei cei mai buni și de colegii mei de trupă, care îmi fac fiecare concert să fie motiv de sărbătoare“, a completat Ruby.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here