Abbi a lansat videoclipul melodiei „Los dos“

După “Mama ei de dragoste” şi “Fă-o cum trebuie”, talentata Abbi cântă în limba spaniolă şi lansează un single de vară, “Los Dos”. Cu această ocazie, artista a filmat şi un clip de imagine la mare, în Bulgaria. 

Abbi“Noul meu single se numeşte ‘Los Dos’ şi este o piesă de vară şi se adresează tuturor celor care au trăit acest sentiment cel puţin o dată în viaţă. Cu siguranţă sunt mulţi îndrăgostiţi care se vor regăsi în această melodie, pe care o cânt în limba spaniolă. Regizorul videoclipului este Richard Stan şi am avut plăcerea de a filma la malul mării, în Bulgaria, alături de o echipă minunată! Sper să vă placă atât piesa, cât şi videoclipul, îmi doresc să ajungă în topuri şi de ce nu, să ‘răsune’ şi peste graniţă!”, spune ABBI.

Tânăra artistă promite mult şi, muzical vorbind, îşi doreşte ca în câţiva ani să ajungă într-o ţară străină şi să îşi audă acolo piesele la radio, sperând astfel că muzică ei să fie ascultată curând şi peste hotare. Şi, de ce nu, poate chiar să şi cânte alături de un artist de afară.

“Nu pot spune că am un idol în muzică. Îmi plac mai mulţi artişti, care consider că m-au ajutat să evoluez. Mi-ar plăcea să cânt alături de Rihanna!”, a mai mărturisit ABBI.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here