Adda a lansat videoclipul melodiei „Sunt bine“

După hitul ”Îți arăt că pot”, single-ul motivațional care s-a clasat pentru multe săptămâni pe locul 1 în topurile de radio și tv și care a câștigat premiul Best Pop la Romanian Music Awards 2014, Adda lansează single-ul ”Sunt bine”, o continuare a poveștii în care ne-a arătat că poate.

Adda videoclip sunt bine

”În piesa asta cred că ne regăsim cu toții. Toate versurile și compozițiile mele se bazează pe ceea ce simt eu, iar când am scris ”Sunt bine”, împreună cu Marius Moga și restul artiștilor talentați din echipa DeMoga Music, am simțit să transmit oamenilor mesajul că nu poți trăi fără iubire. Sunt foarte fericită că am filmat cu Iulian Moga, am luat cursuri de echitatie special pentru acest clip și o să merg în continuare, pentru că am dezvoltat o relație foarte specială cu Elic, calul pe care îl puteți admira in videoclip”, a spus Adda.

Adda a compus piesa împreună cu Marius Moga, Ionuț Vasilache și Robert Toma, artiști cu care lucrează încă din 2011, când a intrat în familia DeMoga Music. La compoziția versurilor au participat și doi tineri talentați, care au câștigat concursul ”Sunt bine”, desfășurat pe Facebook-ul Addei și al lui Marius Moga.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here