Adina a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Ely“

La mai bine de un an după lansarea clipului piesei „Noi doi“, Adina Postelnicu de la Heaven revine cu un nou single, „Ely“, şi un videoclip senzual, filmat în Antalya.

adina-ely-videoclip

Lansată alături de Cat Music şi Heaven Artist Company, piesa este compusă de Connect-R, Răzvan Matache, Florin Buzea, Tudor Ion, iar videoclipul este regizat de Claudiu Stan şi a fost filmat în Antalya.

Pentru acest videoclip, Adina şi-a dorit un personaj principal masculin matur, pe care l-a ales chiar ea, după ce a văzut mai multe fotografii cu posibile modele. Surpriza a venit însă când au început filmările, solista aflând abia atunci faptul că partenerul ei din clip are doar 23 de ani. Mult mai interesant este faptul că scenele fierbinţi au fost regizate de Glance, nimeni altul decât iubitul artistei.

„Am filmat videoclipul în această vară, în Antalya, cu mari emoţii, deoarece cu doar câteva zile înainte de filmări a avut loc un atentat, iar întreaga echipă s-a speriat şi a vrut să renunţe să mai plece spre Turcia. Însă totul a decurs fără probleme. Am filmat clipul în două zile şi sunt foarte mulţumită de rezultat. Videoclipul, la fel ca şi piesa, transpune atracţia dintre un bărbat şi o femeie“, a spus Adina.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here