Jojo rupe tăcerea în noul album „Mad love“

Jojo lansează un nou album cu Atlantic Records, „Mad Love”, primul, după mai bine de 10 ani. Acest album este declaraţia artistei de maturizare. În single-ul „Fuck Apologies”, o colaborare cu Wiz Khalifa, mesajul lui Jojo se aude clar, artista poate să facă faţă criticilor şi tuturor răutăţilor.

Jojo Mad Love

„Ca femeie, mă regăsesc adesea în situaţia de a-mi cere scuze fără un motiv întemeiat”, spune Jojo „chiar pentru simplul fapt că cineva m-a împins pe stradă. Şi ghici ce? Nu îmi voi mai cere scuze că tu m-ai împins pe mine. Una peste alta, această piesă este imnul meu de independenţă şi putere.”

Tema independenţei câştigate din greu este omniprezentă în „Mad Love”, iar sound-ul trece de la alt R&B la pop bangers. Nu mai surprinde pe nimeni faptul că Jojo, 25 de ani, a fost şi compozitoare pentru multe din piesele de pe album, fiind decisă să vorbească despre experienţele sale.

„În anumite momente am simţit că mă pierd, că se pierde mesajul meu între toate piesele primite de la alţi compozitori, dar mi-am dat seama că doar eu pot să aleg cuvintele care îmi vor purta mesajul mai departe”, a spus artista.

Tânăra spune că i-au fost necesari ani de zile pentru a-şi găsi vocea şi curajul de a o folosi. Artista, pe numele Joanna Levesque, a devenit cunoscută o dată cu lansarea hit-ului “Leave (Get Out)”, lansat pe când avea doar 13 ani, devenind astfel cea mai tânără artistă cu un hit #1 în Statele Unite. Următorul single “Too Little Too Late”, s-a plasat şi el în Top 3.

Anii din copilărie petrecuţi în lumina reflectoarelor sunt descrişi de artistă ca fiind dificili. Jojo a trecut prin perioade mai puţin plăcute care i-au folosit ca inspiraţie pentru acest album.

Emoţiile şi trăirile lui Jojo se regăsesc pe acest album, astfel „Mad Love” a devenit un testimonial despre drumul pe care îl parcurge o femeie pentru a-şi găsi destinul. Vulnerabilitatea din single-ul „Music”, un omagiu adus tatălui său, plecat prea devreme de lângă ea, este precedată de „I Can Only” cu vibe-ul puternic, în care artista defiinţează toate preconcepţiile aplicate industriei.

Jojo a ales numele „Mad Love” fiindcă ea simte că aceasta o reprezintă 100%. „Albumul este plin de pasiune, nebunie şi vulnerabilitate. Este inspirat de muzica cu care am crescut- şi urmând exemplul semenilor mei, refuzăm să fim constrânşi de diverse limite. Am încercat mai multe direcţii de-a lungul timpului, dar am realizat necesitatea de a fi sinceră şi loială personalităţii mele”. sunt cuvintele artistei.

Jojo este pregătită de o nouă etapă, o nouă aventură, una pe care ea speră toţi fanii să o urmeze prin piesele de pe albumul său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here