Lost Frequencies a prezentat o reinterpretare originală a celebrului hit „What is love“

Lost Frequencies pregăteşte noi surprize pentru fani. La doar o săptămână după ce a dat start-ul pre-comenzilor pentru noul album “Less Is More”, Felix de Laet, cunoscut publicului sub numele de Lost Frequencies, a dăruit publicului un nou single.

What is love„What is love“ este hit-ul care în cei 23 de ani de la lansare nu şi-a pierdut farmecul, şi acum în reinterpretarea Lost Frequencies va cuceri publicul de pretutindeni. Single-ul, sub numele de „What is love 2016“, este însoţit de un videoclip surprinzător şi cool.

Deşi hit-ul a fost lansat înainte ca Felix să fie născut, tânărul superstar belgian a reuşit să se demonstreze publicului că merită să reinterpreteze clasicul hit. După ce doi ani în urmă a cucerit industria cu mega hit-ul “Are You With Me”, “Reality” şi “Beautiful Life” şi a fost premiat cu numeroase discuri de aur, platină şi a acumulat peste 1 miliard de stream-uri în Spotify, artistul, aflat în pragul lansării primului său album este mai hotărât ca niciodată să cucerească chart-urile de muzică.

Albumul de debut, care va fi lansat fizic pe 29 octombrie, este disponibil în pre-order în itunes până pe 21 octombrie (https://itunes.apple.com/ro/album/less-is-more/id1160751426 ), va conţine foarte multe colaborări surpriză.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here