duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdora a lansat videoclipul melodiei „Up now“

Adora a lansat videoclipul melodiei „Up now“

Miercuri seară, Adora şi-a lansat, într-un club din Capitală, cel mai nou videoclip, realizat pentru piesa „Up now”, regizat de Ioana Gomoi, în timp ce melodia a fost compusă de Raoul Russu.

adora videoclip up now

„Am avut parte de o lansare adorabilă! Clubul Finnish Cocktails&Bar a fost plin! M-am bucurat mult, nu mă aşteptam să mă onoreze cu prezenţa atâta lume. Ştiu că piesa asta este “altceva” pentru piaţa din România, dar mă bucur enorm că a fost apreciată”, a spus Adora.

Filmările pentru aceast videoclip au avut loc în centrul Bucureştiului, iar Adora a schimbat nu mai puţin de cinci ţinute extrem de sexy.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.