Adrian Sînă, Ackym și Sandra N au lansat videoclipul piesei „Să mă săruți“

Așteptarea a luat sfârșit și cea mai îndrăzneață poveste de dragoste spusă pe ritm de deep house lansată de Ackym, Adrian Sînă și Sandra N are de astăzi un videoclip fascinant!

ackym adrian sina sandra n sa ma saruti videoclip

Piesa „Să mă săruți“ este cel de-al cincelea single oficial al lui Ackym, producătorul muzical care ne-a obișnuit cu sound-ul său inovator, apreciat atât în cluburi, cât și pe radio. Vocea caldă a Sandrei N și cea a lui Adrian Sînă completează perfect vibe-ul de club al piesei.

Videoclipul piesei „Să mă săruți“ a fost realizat de echipa NGM Creative și introduce publicul într-o atmosferă aristocrată, în care Adrian Sînă joacă rolul unui James Bond îndrăgostit de Sandra N, care surpinde cu un look nou, provocator și incitant.

“A fost o super provocare acest videoclip, care te introduce într-o atmosferă de petrecere luxuriantă gen “Marele Gatsby” sau “James Bond”, cu femei frumoase și bărbați la patru ace. Pentru a crea o atmosferă grandioasă am avut pe set în jur de 150 de figuranți și multe sticle de șampanie”, a spus Adrian Sînă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here