Celia a revenit în România și se pregătește să lanseze melodii noi

Celia s-a dedicat, în ultimii trei ani, exclusiv creșterii fiului ei, însă acum este pregătită mai mult ca oricând să revină pe piața muzicală românească.

celia revenire romania 2017

De câteva zile, Celia s-a întors în România, unde își pregătește o relansare a carierei muzicale. Artista a intrat deja în studio și lucreaza la mai multe piese, după a declarat chiar ea.

„Am revenit în România și am venit cu o energie minunată. Sunt pregătită de relansare, proiecte interesate din care o să fac parte, muncă multă și implicare”, a spus artista.

Mai mult decât atât, după câțiva ani petrecuți în Australia alături de soțul și de copilul ei, artista a luat o decizie radicală: se va muta din nou în Romania, unde ea se va dedica în totalitate muzicii, iar soțul ei, Ardeli Ancuta, se va ocupa de afacerile pe care le au.

„Sunt fericită pentru că am decis acest lucru în familie, iar pentru următorii ani s-a ales România. Acest lucru nu poate decât să mă bucure enorm! Iubesc țara aceasta, cu bune și cu rele, și o pun mai presus decât Australia și probabil de aceea și ea mi-a oferit mari oportunități. O iubesc și îmi lipsește. Aici mă încarc, aici sunt eu! Sunt extrem de fericită că soțul meu a ales să ne mutăm în România și să ne ocupăm de afacerile pe care le avem aici și în același timp să-mi pot bucura sufletul cu emoția scenei, care îmi lipsește atât de mult”, a adăugat Celia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here