duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdrian Ţuţu a lansat, alături de Doddy, o nouă melodie, „Clubu'“

Adrian Ţuţu a lansat, alături de Doddy, o nouă melodie, „Clubu’“

Adrian Ţuţu renunţă în această toamnă la stilul care l-a consacrat şi lansează o nouă melodie, alături de Doddy, „Clubu’“, după cum spune şi numele, piesa fiind perfectă de ascultat în cluburi.

adrian tutu clubu

Câştigătorul primului sezonl al show-ului „Românii au talent“ lucrează acum alături de Boier Bibescu şi speră că piesa „Clubu’“ va ajunge rapid un hit.

„Piesa asta pentru mine reprezintă un nou început, o altă abordare. De fapt, este vorba despre o stare. Eu îi zic ‘starea de haihui’. Melodia asta o asculţi când îţi faci freza şi te pregăteşti să ieşi în oraş. Pe melodia asta fetele îşi probează zecile de haine cu care vor să iasă în club. Piesa asta o asculţi în maşină la maxim, pentru că te sparge basul. Pe melodia asta îţi aştepti în maşină iubita la scară. Asta este piesa care te duce în club“, a spus Adrian Ţuţu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.