Românul George Horga, eliminat de la „Vocea Americii“ („The Voice“)

George Horga Jr., americanul de origine română care a reuşit să treacă de prima confruntare la show-ul „Vocea Americii“ („The Voice“), a fost eliminat din concurs în această săptămână.

george horga jr vocea americii

La cea de-a doua confruntare, George nu a mai fost atât de norocos, iar Cee Lo Green, antrenorul în echipa căruia ajunsese, a preferat-o pe Caroline Pennell pentru etapa următoare.

Melodia „The way I am“, a lui Ingrid Michaelson, i s-a potrivit ca o mănuşă lui Caroline şi, cu toate că George a oferit cea mai bună prestaţie a lui de până acum, cu piesa „Because of you“, a lui Ne-Yo, Cee Lo a ales să renunţe la român. Potrivit presei de peste Ocean, Caroline Pennell este favorită să câştige „Vocea Americii“.

„Vă iubesc pe toţi. Acesta este doar un alt pas înainte în cariera mea. Vreau să vă fac mândri de mine, ştiu că încă mai am multe de arătat. Nu am ieşit din competiţie aşa cum mi-aş fi dorit, dar plănuiesc să-mi construiesc o carieră de durată. Vreau să mulţumesc familiei mele, prietenilor, fanilor, comunităţii din România care m-a sprijinit şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot! Am muncit din greu la Los Angeles. Am cântece, am o echipă uimitoare şi încerc să-mi depăşesc limitele zilnic. Vă iubesc pe toţi“, a scris George Horga pe pagina sa de Facebook.

Citeste si despre:

Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie
Program complet Balkanik Festival 2023, 8-10 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here