Aeon Blank a lansat piesa „Beyond the strings“

Universal Music România prezintă cel mai nou single şi videoclip al trupei bucureştene de rock/metal alternativ Aeon Blank, „Beyond the Strings”, o colaborare cu violoncelistul Alex Grăjdeanu.

Aeon Blank 1_small

Single-ul poate fi ascultat în exclusivitate la Deezer pentru o săptămână, în timp ce videoclipul, realizat de Alexandru Popescu, poate fi vizionat pe canalul official de Vevo al formaţiei. Deasemenea, albumul de debut „Handmadegods & Godmadedemons” este şi el disponibil în exclusivitate la Deezer.

Aeon Blank este o formaţie de rock alternativ cu influenţe metal, dark wave sau gothic. O trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate şi seriozitate, Aeon Blank s-a făcut rapid remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câştigând şi titlul de Best Alternative Newcomer în urma concursului organizat de Metalhead.

În prezent trupa pregăteşte al doilea album, intitulat „Dark Waters”, care va fi lansat în toamna anului 2014 prin Universal Music România, un material ce va conţine 12 melodii precum şi colaborări surpriză.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here