Aeon Blank a lansat videoclipul melodiei „Behind closed doors“

Aeon Blank a lansat cel mai recent videoclip al lor, „Behind Closed Doors”, care poate fi urmărit pe canalul oficial de Vevo al formației.

Behind Closed DoorsVideoclipul este realizat de către Florin Babei, unul dintre regizorii scurt-metrajului “Love Bus”, cinematografia și producția fiind semnate de Alexandru Popescu (Goodbye to Gravity – “The Cage” și BUG Mafia – „Cât poți tu de tare”). Principalul personaj este interpretat de Iarina Costinas, o prezență cu care Aeon Blank a obișnuit publicul, fetița apărând și pe coperta primului album al trupei. Clipul a fost filmat la sfârșitul lunii octombrie 2014, undeva în centrul Bucureștiului, cât și într-o zonă din județul Giurgiu, la o temperatură de 0 grade, ninsoarea contribuind la expresia artistică a videoclipului.

Melodia face parte de pe cel de-al doilea album al formației, „Dark Waters”, care se va lansa miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 21.00, la Club Colectiv din București, sub egida Universal Music România. Invitați speciali: Fine Gentlemen.

„Dark Waters” este acum disponibil pentru precomandă pe Getmusic.ro la link-ul de mai jos, în format CD (29.99 lei, transportul gratuit), urmând ca produsele să fie livrate în ziua lansării (26 noiembrie).

Albumul conține 12 piese și a fost mixat de Adam Whittaker, care de-a lungul timpului a lucrat cu nume ca Amy Winehouse, Mark Ronson, Lilly Allen, Starsailor, precum și cu formații românești ca Grimus sau OCS.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here