sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIAlexandra Stan lansează o nouă artistă: „Lariss mi se pare revelaţia momentului“

Alexandra Stan lansează o nouă artistă: „Lariss mi se pare revelaţia momentului“

Lariss e cântăreaţa care se află la început de drum în muzică, iar Alexandra Stan este cea care pariază toţi aşii pe talentul ei, fiind sigură că, în curând, va cuceri România cu piesele ei.

Lariss, Alexandra Stan

Alexandra Stan: „Când am văzut-o, am ştiut că va fi un artist bun, nu doar datorită carismei şi a prezenţei ei de spirit, ci şi pentru că are o bază muzicală foarte solidă. Cântă bine şi are experienţă în a cânta cu mulţi artişti de top din ţara noastră. Lariss e un proiect fresh, sexy, exotic, dance şi internaţional şi mă bucur că am o aşa colegă ambiţioasă şi talentată la studio, la Fonogram”, încheie Alexandra Stan.

„Dale Papi” e single-ul cu care Lariss îşi va face simţită prezenţa pe piaţa muzicală în doar câteva zile, atunci când va avea loc lansarea piesei. Artista, împreună Shift şi David Ciente, echipa „Midiots Production”, au lucrat aproape un an până au ajuns la forma finală a piesei cu ritmuri de reggaeton.

Alexandra Stan şi Lariss s-au cunoscut la „Fonogram”, cel mai nou label din România de unde fac parte ambele cântăreţe, iar din acel moment s-a legat o prietenie şi o admiraţie reciprocă între cele două artiste. Acum rămâne de văzut dacă Alexandra are „mână bună” şi Lariss va parcurge drumul spre succes.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.