Alexandra Stan lansează o nouă artistă: „Lariss mi se pare revelaţia momentului“

Lariss e cântăreaţa care se află la început de drum în muzică, iar Alexandra Stan este cea care pariază toţi aşii pe talentul ei, fiind sigură că, în curând, va cuceri România cu piesele ei.

Lariss, Alexandra StanAlexandra Stan: „Când am văzut-o, am ştiut că va fi un artist bun, nu doar datorită carismei şi a prezenţei ei de spirit, ci şi pentru că are o bază muzicală foarte solidă. Cântă bine şi are experienţă în a cânta cu mulţi artişti de top din ţara noastră. Lariss e un proiect fresh, sexy, exotic, dance şi internaţional şi mă bucur că am o aşa colegă ambiţioasă şi talentată la studio, la Fonogram”, încheie Alexandra Stan.

„Dale Papi” e single-ul cu care Lariss îşi va face simţită prezenţa pe piaţa muzicală în doar câteva zile, atunci când va avea loc lansarea piesei. Artista, împreună Shift şi David Ciente, echipa „Midiots Production”, au lucrat aproape un an până au ajuns la forma finală a piesei cu ritmuri de reggaeton.

Alexandra Stan şi Lariss s-au cunoscut la „Fonogram”, cel mai nou label din România de unde fac parte ambele cântăreţe, iar din acel moment s-a legat o prietenie şi o admiraţie reciprocă între cele două artiste. Acum rămâne de văzut dacă Alexandra are „mână bună” şi Lariss va parcurge drumul spre succes.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here