Airyen Vay a lansat piesa „Put Your Money Where Your Mouth Is”

Airyen-vay-put-your-money-where-your-mouth
Airyen-vay-put-your-money-where-your-mouth

Cântăreața pop Airyen Vay revine în atenția fanilor săi cu o nouă lansare specială. la fel cum sunt toate melodiile pe care le compune. Este vorba de „Put your money where your mouth is” o piesă R&B, dancehall, raggae- pop.
Piesă a fost scrisă de Airyen și LeeAnna James și produsă de Patrick Collier și Douglas Martung. Se poate spune că melodia este un îndemn pentru public să acționeze atunci când se află într-o situație defavorizată și să nu se mulțumească niciodată cu mai puțîn decât merită. „Adesea oamenii spune ceea ce vrei să auzi dar dacă vrei să cunoști intențiile reale ale cuiva aruncă o privire asupra acțiunilor sale. lucru ce reprezintă mai mult decât o mie de cuvinte. Nu te încrede niciodată în cuvinte”, mărturisește Airyen Vay.
Airyen Vay este o cântăreață și compozitoare de muzică r&b/ soul/pop, care s-a născut în Botoșani pe 21 decembrie 1994. În prezent, artista locuiește în Los Angeles, California, unde studiază domeniul business de muzică, la universitatea. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârstă de 9 ani, când a început lecțiile de pian, flaut și chitară. Artista a lansat până în prezent câteva piese: „Slow Motion”, „SAY”, „Love Me Like You’re High” și ,, Puț Your Money Where Your Mouth Is”. Melodiile scrise și interpretate de Airyen Vay prezintă teme precum: dragoste, egalitate, drepturile omului, libertate și apropiere, și de asemenea sunt inspirate din experiețele personale ale artistei. Airyen Vay are un canal de Youtube cu 1.73K de abonați, unde piesă „SAY” lansată acum patru ani a strâns peste 160k de vizualizări. De asemenea pagină de Instagram este urmărită de peste 25k de oameni, iar pagină de Facebook a adunat peste 23k de aprecieri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here